Yeni 2009 Suzuki GSX-R1000 K9 Görücüye Çıktı - FOTOLAR

091klo8.jpg

091k2ye8.jpg

Son düzenleme:
kaynak varmı??

herkes radikal degişliklere giderken suzuki neden bukdr benzer bi alt cıkarsın photoshop olmasın bu:p

fotoshop oldugunu sanmiyorum bugun-yarın paris motosiklet fuarinda zaten aciklanmasi bekleniyordu sanirim bu foto da orada dagitilacak olan brosurlerden birinden taranmis, kaynak gixxer.com

Ilk fotografta depoda ezik mi var? :cherry:
Ben pek inanamadim , onumuzdeki gunlerde gorecegiz...

görkem gözündende bişey kaçmıyor ha

suziki neden değişiliğe gitmiyor ki anlamadım

fotograftaki gibiyse bence 2007 kasadan daha güzel. ama bana sorarsanız en güzeli 2005 kasaydı.

bu arada bu fotograf kuvvetle muhtemel dogru olabilir. far yapısı 2008 gsxr-600'e benzeyecek diyorlardı; benzemiş.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2. fotografta depoda ezik mi var? :cherry:
Ben pek inanamadim , onumuzdeki gunlerde gorecegiz...

İki foto da gözükemiycek kadar ezilmiş:p

Bir öneride bulunayım;

Böyle başlıklar var, açılmış ilk mesaj silinmiş, konuya mesaj yazılmış, konunun gidişatı ona göre şekillenmiş sonra mesaj silinmiş.

Bunlar hoş gözükmeyen şeyler, 2 çözümden birini uygulamak şart

1)Eski mesajını silene ceza ver(pek önermeyeceğim bir çözüm)

2)Mesajı yazdıktan sonra altına başka bir mesaj yazılmışsa kullanıcının önceki mesajını editleme silme v.s. yetkisinin olmaması.

Kolay gelsin.:p

Bu arada bu başlıkta sorun benim pc de sanırım ama yinede yukardaki yazıyı silmeyim çünkü forum içersinde benzer şeyler çok fazla.

İki foto da gözükemiycek kadar ezilmiş:p

Bir öneride bulunayım;

Böyle başlıklar var, açılmış ilk mesaj silinmiş, konuya mesaj yazılmış, konunun gidişatı ona göre şekillenmiş sonra mesaj silinmiş.

Bunlar hoş gözükmeyen şeyler, 2 çözümden birini uygulamak şart

1)Eski mesajını silene ceza ver(pek önermeyeceğim bir çözüm)

2)Mesajı yazdıktan sonra altına başka bir mesaj yazılmışsa kullanıcının önceki mesajını editleme silme v.s. yetkisinin olmaması.

Kolay gelsin.:p

Bu arada bu başlıkta sorun benim pc de sanırım ama yinede yukardaki yazıyı silmeyim çünkü forum içersinde benzer şeyler çok fazla.

ne cezasi ? bana diyorsan ben bir sey silmedim fotolar gorunmuyordu onu duzelttim sadece ?

ne cezasi ? bana diyorsan ben bir sey silmedim fotolar gorunmuyordu onu duzelttim sadece ?

Valla dostum ya bızde problem var yada fotolar halen daha gozukmuyorr :silent:

Edit : Şimdi geldi Bu arada ben halen daha degıstırı kullanamıyorum degıstır butonu geldı ama ıslevını yerıne getırmıyor degısımı onaylarken cok fazla degısıklık yaptınız dııyoo ıptal edıyo..

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Yazdığım yazının son satırınıda oku öyleyse.

Bu arada biraz daha düzelt halen görünmüyorlar ama bence sorun imageshack.us sitesinde geç de olsa farkettim.

ezik depo süper bi teknoloji, depon ezildiğinde üzülmüyosun, orjinali öyle çünkü. resimler şakır şakır açılıyor. rayjay'ı başka bi hatasında linç ederiz. gözümüz üzerinde rayjay:bounce::cherry:

1000rr yag yakıo 2 zamanlıdan beter okdr adam aldıysa onu bunuda ezik depoyla herkes alır hatta kimse dikkat bile etme ondan snr:queen:

GKN

k8 in çekiciliğinden sonra nası bişi üreticekler merak ediyorum ama bi depoyu çekilemekten de aciz deillerdir, suzy sonuçta :)

Ayrıca bana egzoz da cok çikin geldı sizce ?? Ya yokk yaa kırmızı yada sımsıyah 2007 GSX-R 600 gıbısı yok 2008 de yalan 2009 da :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar