- Motosikleti
- D400
Oturduğunuz yere bağlı aslında o kupon veya indirim muhabbetleri . Ben Sakarya'da oturuyorum lahmacun 100 120TL arası fiyatı değişiyor ama kuponları osu busuyla yarım kilo köfteyi 200TL 2 orta boy pizzayı 250TL 3 lahmacunu 180TLye söylediğim bile oluyor hepsi yüklü aralarında karşılaştırıp ona göre yemek söylüyorum hava yağmurluysa 10 20TLde bahşiş bırakıyorum gönül isterdi ki daha fazla bırakıyım ama bende öğrenciyim elimden gelen bu .
bir de düzenli alışverişe göre de değişiyor. Migrosta fix verilen kuponlar var 100 200 250 300 tl.
ben herkese veriliyor sanıyordum, geçen para yok hanımdan söyleyelim dedik 200 -300 arası kuponlar onda yok. hep ben alışveriş yaptıgım için bana tanımlanmış.
Bu arada 1 kullanımlık falan değil kuponlar; düzenli müşteriye sabıt olarak 300 tl e kadar indirimli restoranlar falan diye ayrı menü acıyor resmen uyygulama.
burada lahmacunlar 160 liradan başlıyor.
Bizim evin önünde pideci var, kıymalı pide 220 lira (oradan alırsan), uygulamada da fix indirim yapılıyor. 2 kıymalı pide salata zart zurt 280 liraya falan geliyor.
Şimdi ben gidip neden adamdan alayım ki mesela. evimin önündeki dükkandan sipariş veriyorum. Kurye bi keresinde abi bu kadar uzaktan söyleme helak olduk diye dalga bile geçti