Yemek daveti ( tüm MT üyeleri davetlidir )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm bu pilav teknesi sana bir yıl yeterde artar içecek bişiler olmassa olmas şimdi benim gibi bi kaç kafadan kırık atlar pilav teknesine baslar yüzmeye..:queen:

iso hayırmı yapıyodur nedir dedim ama birden gözlerime inanamadım birdaha sayende pilav falan yemem ya sanki hayvan mezalığı gibi töbe töbe ya iso günaha sokuyorsun beni

iso hayırmı yapıyodur nedir dedim ama birden gözlerime inanamadım birdaha sayende pilav falan yemem ya sanki hayvan mezalığı gibi töbe töbe ya iso günaha sokuyorsun beni

arkadaşım günaha girip sonrada suçu bana atamazsınn,günah senin pilavda senin ,ister girersin ister yersinn,yok öyle ismail senin yüzünden günaha giriyom demek:queen:

abooooooooov balıklama dalarım o etli pilav havuzunun içine:mrgreen: varyemez amcanın para havuzunda yüzdüğü gibi yüzerim hemde bi elimle pilav bi elimde bi but yerim :mrgreen: iso bana paket yaptırırmısın? ben öyle hepberaber bi tabaktan(aslında bi havuzdan:p) yemeyi pek sevmemde :p

baba self servis gelirsen yerisn ,gelmezsenn rahatına bak hiç uğraşamam,ulenn biz nelere katlandık yaptırdıkk,adam şurdan şuraya gelemiyoo ( şurdan şura smileysi ):queen::queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuuh,bende normalde ciddi bir yemek davetidir diye bakmıyodum meğersem bizon sürüsü kesip davet vermişler:) ama yine yuuhh ya,

kaç kişi var orda,kaç kişilik yemek o,hem o nasıl bi tabaktır (ona tabak denmez,denirse bizim yediğimiz kapların ismi başka olmalı diyen olursa haklısın derim geçerim),onu kaç kişi taşıyıp getirmiş,pilav içinde mi pişmiş,ayrı pişirip sonradan mı eklemişler,etler daha doğrusu koyunlar (koyun mu inek mi deve mi eşek mi onu ayırt edemedim) pilavla bir mi pişirilmiş?

Hepsine tek tek cevap istiyorum..:cherry:

ben de harbi yemek daveti sanmistim:p

o pilavlar bence ayrı pişti, o havuza döküldü. Hayvanlar da ateşte döndürüldü, kenarlara konuldu.. elleriyle parcaladi insanlar.. offf...

ben şunu merak ettim, kenarlarda pilav bitince içine mi giriyolar acaba havuzun?? yoksa kürek gibi bişeyle yanaştırıyolar mı? video lazim ya..

bir de Türkleri arap sanıyolar ya.. ona şaşıyorum...

o pilavlar bence ayrı pişti, o havuza döküldü. Hayvanlar da ateşte döndürüldü, kenarlara konuldu.. elleriyle parcaladi insanlar.. offf...

ben şunu merak ettim, kenarlarda pilav bitince içine mi giriyolar acaba havuzun?? yoksa kürek gibi bişeyle yanaştırıyolar mı? video lazim ya..

sen yaşıyonmu cezerye iğrenç bi yemek olmuş

:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

sen hayattamısın HEMSHOOO
anam hiç hayat belirtisi vermiyon
yine de seni seviyoruz cezeryeeeeee :rendeer:

yemek iğrenç ötesi hayatım nerden buuyon bunları aklım almıyo yemin ederim :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar