iso hayırmı yapıyodur nedir dedim ama birden gözlerime inanamadım birdaha sayende pilav falan yemem ya sanki hayvan mezalığı gibi töbe töbe ya iso günaha sokuyorsun beni
abooooooooov balıklama dalarım o etli pilav havuzunun içine:mrgreen: varyemez amcanın para havuzunda yüzdüğü gibi yüzerim hemde bi elimle pilav bi elimde bi but yerim :mrgreen: iso bana paket yaptırırmısın? ben öyle hepberaber bi tabaktan(aslında bi havuzdan) yemeyi pek sevmemde
![]()
ben de harbi yemek daveti sanmistim
o pilavlar bence ayrı pişti, o havuza döküldü. Hayvanlar da ateşte döndürüldü, kenarlara konuldu.. elleriyle parcaladi insanlar.. offf...
ben şunu merak ettim, kenarlarda pilav bitince içine mi giriyolar acaba havuzun?? yoksa kürek gibi bişeyle yanaştırıyolar mı? video lazim ya..
bir de Türkleri arap sanıyolar ya.. ona şaşıyorum...
ben de harbi yemek daveti sanmistim
o pilavlar bence ayrı pişti, o havuza döküldü. Hayvanlar da ateşte döndürüldü, kenarlara konuldu.. elleriyle parcaladi insanlar.. offf...
ben şunu merak ettim, kenarlarda pilav bitince içine mi giriyolar acaba havuzun?? yoksa kürek gibi bişeyle yanaştırıyolar mı? video lazim ya..
bir de Türkleri arap sanıyolar ya.. ona şaşıyorum...