Yedigöller (Çadırda 2 gece - 605 km)

Çok keyifli bir mekan.Doğa var kamp var.Yol var motor var:) Ne iyi gelmiştir bu aktivite kim bilir:) Paylaşım için çok teşekkürler.

teşekkür ederim dostum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

speed_dream dostum iyi dileklerin için teşekkür ederim:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

Çok keyifli bir mekan.Doğa var kamp var.Yol var motor var:) Ne iyi gelmiştir bu aktivite kim bilir:) Paylaşım için çok teşekkürler.

Dostum gerçekten çok iyi geldi:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

güzel gezi olmuş...tekerin düz bassın

dostum iyi dileğin için teşekkür ederim:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Bende son zamanlarda sıkça gelip geçerken tabelasını gördüğüm yedigöllere gitmeyi planlıyordum, biraz daha yol yapmaya karar verip kulübümüzle Çorum tarafına gideceğiz haftasonu allahın izniyle.
paylaşım için teşekkürler

yolunuz açık olsun dostum:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

Hayat bu mudur evet budur ,tebrikler özenilecek bir gezi devamları nasip olsun..:cat:

teşekkür ederim dostum

yıllar önce arabayla bir kere hasbelkader plansız programsız gitmişliğimiz var, yollar anormal dardı, tabelalar hatalı gibiydi, yukarı çıktıkça sis bastırmıştı, bir kenar uçurumdu genelde, yusuf yusuf gitmiştik, sonra oradaki otelde yer yoktu, zaten küçücük bir yer hatırımda, yağmurda bastırınca gece o yolda geri dönmek imkansız olduğu için mecburen arabada sabahlamıştık, bir daha gitsem sabah erken orada olacak şekilde gitmek isterdim, yolu çok fenaydı ...

Adana İl Temsilcisi
genelde herkesin ve benim de duyduğumuz gibi yolu çok bozukmuş.belki de bilerek yapılmıyor.bazı böyle doğa harikası yerlerin yolu,biz insanlar piknik yapmaya gelip ortalığı çöplüğe çevirmesinler diye yapılmadığını düşünüyorum.
çok güzel bir gezi olmuş,kafanızı oldukça dinlemişsinizdir.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.:king:

genelde herkesin ve benim de duyduğumuz gibi yolu çok bozukmuş.belki de bilerek yapılmıyor.bazı böyle doğa harikası yerlerin yolu,biz insanlar piknik yapmaya gelip ortalığı çöplüğe çevirmesinler diye yapılmadığını düşünüyorum.
çok güzel bir gezi olmuş,kafanızı oldukça dinlemişsinizdir.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.:king:

Bora Bey umarım yolu yapılmaz Yedigöllerin. Dediğiniz gibi insan eli değmemiş bir umarım bundan sonrada değmez

Gercekten harika ,tekerine saglık kardeşim.bu tarz yerlere hic gitmedim ,umarım nasip olur...

Abonelik işlemleri nerde yapılıyor ağa :cherry:

Bayıldım ben bu insana, ne güzel de gezmiş ve daha bir sürü konu var :thumleft:

paylaşım için teşekkürler. ben arabayla gitmiştim yol kafayı yedirtecek kadar kötü, gözlemlediğim kadarıyla daha çok fotoğraf çekmek için giden gruplar var, ama maalesef yol yapılınca mangalcı piknikçi akınıyla oralar yerle bir olur. enduro motoru olmayanlara şahsen tavsiye etmem.

Abonelik işlemleri nerde yapılıyor ağa :cherry:

Bayıldım ben bu insana, ne güzel de gezmiş ve daha bir sürü konu var :thumleft:

Dostum vallahi yazdıklarınızı okuyunca hem mutlu oluyorum hem mahcup oluyorum :) teşekkürler yazdıklarınız için :)

Valla süper ya, bayılıyorum sizin gezilerinize. Daha nicelerini sorunsuzca yaparsınız da okuruz biz de buralardan umuyorum ki :)

Paylaşım için teşekkürler.

Keşke erken görseymişim başlığı kışın başında baharı özlemezdim :pale:

Valla süper ya, bayılıyorum sizin gezilerinize. Daha nicelerini sorunsuzca yaparsınız da okuruz biz de buralardan umuyorum ki :)

Eyvallah dostum sağolasın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------

Paylaşım için teşekkürler.

Keşke erken görseymişim başlığı kışın başında baharı özlemezdim :pale:

Teşekkürler dostum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------

harika tebrikler....

Eyvallah dostum :)

Hacı amca bi soru?

Çadır hakkında bilgi versen biraz, kaç kişilik, kaç mevsimlik ,ne marka , + - durumu ne?

Kapalıyken kaç cm , kaç kg

Hacı amca bi soru?

Çadır hakkında bilgi versen biraz, kaç kişilik, kaç mevsimlik ,ne marka , + - durumu ne?

Kapalıyken kaç cm , kaç kg
hocam benim kullandığım çadır Makalu Bird 2 kişilik çadır 3 mevsim 3,5 kg bununla birlikte Karrimor Hibernate 2 -6°C Uyku Tulumu kullanıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar