Çok keyifli bir mekan.Doğa var kamp var.Yol var motor varNe iyi gelmiştir bu aktivite kim bilir
Paylaşım için çok teşekkürler.
güzel gezi olmuş...tekerin düz bassın
Bende son zamanlarda sıkça gelip geçerken tabelasını gördüğüm yedigöllere gitmeyi planlıyordum, biraz daha yol yapmaya karar verip kulübümüzle Çorum tarafına gideceğiz haftasonu allahın izniyle.
paylaşım için teşekkürler
Hayat bu mudur evet budur ,tebrikler özenilecek bir gezi devamları nasip olsun..:cat:
genelde herkesin ve benim de duyduğumuz gibi yolu çok bozukmuş.belki de bilerek yapılmıyor.bazı böyle doğa harikası yerlerin yolu,biz insanlar piknik yapmaya gelip ortalığı çöplüğe çevirmesinler diye yapılmadığını düşünüyorum.
çok güzel bir gezi olmuş,kafanızı oldukça dinlemişsinizdir.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.:king:
Gercekten harika ,tekerine saglık kardeşim.bu tarz yerlere hic gitmedim ,umarım nasip olur...
Abonelik işlemleri nerde yapılıyor ağa :cherry:
Bayıldım ben bu insana, ne güzel de gezmiş ve daha bir sürü konu var :thumleft:
Valla süper ya, bayılıyorum sizin gezilerinize. Daha nicelerini sorunsuzca yaparsınız da okuruz biz de buralardan umuyorum ki![]()
Paylaşım için teşekkürler.
Keşke erken görseymişim başlığı kışın başında baharı özlemezdimale:
harika tebrikler....
hocam benim kullandığım çadır Makalu Bird 2 kişilik çadır 3 mevsim 3,5 kg bununla birlikte Karrimor Hibernate 2 -6°C Uyku Tulumu kullanıyorumHacı amca bi soru?
Çadır hakkında bilgi versen biraz, kaç kişilik, kaç mevsimlik ,ne marka , + - durumu ne?
Kapalıyken kaç cm , kaç kg