bende para bulursam bir çayfest yapacam. çayda rock yada çayrock gibi bişey. tüm çaylar kahveler benden beleş olacak.:queen::cat:
senin gibi gençleri sahnelerde görmek istiyoruz mike.:queen::cat:
gittardando ne dedin :cyclopsan
aman yazdın sen ALİ kardeşim benim:mrgreen:
her feste gidecez ve sen sponsor olacan ha:cyclopsan
olm vallace şıkkının çay masrafı bitirir seni beee:queen::queen::queen:
Wallace vallace şıkkım sen kendin çay neskafe içmekden bize bırakmazsınki olcak şeyler yazda inanayım yaw:queen::queen:
Abi parayı vuralım sorun değil, rahat ol... Festival organizasyon komitesine alıcam sizi, her hafta bi festival yapıcaz, zaten o stresle birşey yiyip içemezsiniz:queen::bounce:
kim bizmi:silent:
yani vallace şıkkım ve ben sitires olacazda yemekden içmekden kesilecez ha:cyclopsan
sen inandınmı bu yazdığına acaba merak içindeyim şu an:queen::queen::queen::queen:
bak valla en stresli günümde bile 3 kumru 5 boyoz 4 yumurta 2 etli ekmek 3 de sucuk dürüm yemiştim arabın da benden kalır yanı yoktu. bu yaşımıza geldik ne günler gördük geçirdik her birinin göbeğimize katkısı ihmal edilemeyecek kadar büyük. Çay sigara olsun stres mitres kalmaz.:queen::queen::queen:
gittardando kardeşim okudunmu:silent::queen::queen::queen::queen::queen:
yalan mı abicim biz sitires mitires bilir miyiz? ne günler gördük geçirdik allah bugünümüzü aratmasın :cat::rendeer:
kim bizmi:silent:
yani vallace şıkkım ve ben sitires olacazda yemekden içmekden kesilecez ha:cyclopsan
sen inandınmı bu yazdığına acaba merak içindeyim şu an:queen::queen::queen::queen:
bak valla en stresli günümde bile 3 kumru 5 boyoz 4 yumurta 2 etli ekmek 3 de sucuk dürüm yemiştim arabın da benden kalır yanı yoktu. bu yaşımıza geldik ne günler gördük geçirdik her birinin göbeğimize katkısı ihmal edilemeyecek kadar büyük. Çay sigara olsun stres mitres kalmaz.:queen::queen::queen:
gittardando kardeşim okudunmu:silent::queen::queen::queen::queen::queen:
yalan mı abicim biz sitires mitires bilir miyiz? ne günler gördük geçirdik allah bugünümüzü aratmasın :cat::rendeer:
amin kardeşim
hepimizin yüzü gülsün kedersiz olalım ömür boyu:rendeer: