YeBeRen festivaline kafa sallamayaaaa

Süper bir organizasyon.Nice böyle gezilere.Kazasız sorunsuz sürüşlerSaygılarımla.:bounce:

Syriana saol kardeşim:)

Wallace ne diyon olm sen:cyclopsan:cyclopsan
aman yazıyon yaw:mrgreen:
ben içsem içsem öle 40 bardak deel
en fazla 39 bardakda kalırım yaw:queen::queen::queen:

umutus keşke gelsedin be umutum sende :):rendeer:

SS35 ya öle işte KERATAYIZ biz naparsın

zardanadam sen o şişme yatağı sadece uyumak için kullanıyon dimi:silent::queen:

ressam_01 saol kardeşim:)

Ömercik hep birlikde yapalım sorunsuz gezileri kardeşim saolasın:):cat:

bende para bulursam bir çayfest yapacam. çayda rock yada çayrock gibi bişey. tüm çaylar kahveler benden beleş olacak.:queen::cat:

senin gibi gençleri sahnelerde görmek istiyoruz mike.:queen::cat:

Abi parayı vurduktan sonra ne sahne yapıcam yaw, Sayısaldan 4 milyor tuttursam, her ayın faiziyle birer motosiklet alırım... Bir ay r 1200 GS, bir ay Goldwing, sonra iki ay bekler MTT Y2K alırım, :queen::queen:
gittardando ne dedin :cyclopsan
aman yazdın sen ALİ kardeşim benim:mrgreen:
her feste gidecez ve sen sponsor olacan ha:cyclopsan
olm vallace şıkkının çay masrafı bitirir seni beee:queen::queen::queen:

Wallace vallace şıkkım sen kendin çay neskafe içmekden bize bırakmazsınki olcak şeyler yazda inanayım yaw:queen::queen:

Abi parayı vuralım sorun değil, rahat ol... Festival organizasyon komitesine alıcam sizi, her hafta bi festival yapıcaz, zaten o stresle birşey yiyip içemezsiniz:queen::bounce:

Abi parayı vuralım sorun değil, rahat ol... Festival organizasyon komitesine alıcam sizi, her hafta bi festival yapıcaz, zaten o stresle birşey yiyip içemezsiniz:queen::bounce:

kim bizmi:silent:

yani vallace şıkkım ve ben sitires olacazda yemekden içmekden kesilecez ha:cyclopsan

sen inandınmı bu yazdığına acaba merak içindeyim şu an:queen::queen::queen::queen:

yani vallace şıkkım ve ben sitires olacazda yemekden içmekden kesilecez ha:cyclopsan

sen inandınmı bu yazdığına acaba merak içindeyim şu an:queen::queen::queen::queen:

bak valla en stresli günümde bile 3 kumru 5 boyoz 4 yumurta 2 etli ekmek 3 de sucuk dürüm yemiştim arabın da benden kalır yanı yoktu. bu yaşımıza geldik ne günler gördük geçirdik her birinin göbeğimize katkısı ihmal edilemeyecek kadar büyük. Çay sigara olsun stres mitres kalmaz.:queen::queen::queen:

bak valla en stresli günümde bile 3 kumru 5 boyoz 4 yumurta 2 etli ekmek 3 de sucuk dürüm yemiştim arabın da benden kalır yanı yoktu. bu yaşımıza geldik ne günler gördük geçirdik her birinin göbeğimize katkısı ihmal edilemeyecek kadar büyük. Çay sigara olsun stres mitres kalmaz.:queen::queen::queen:

gittardando kardeşim okudunmu:silent::queen::queen::queen::queen::queen:

gittardando kardeşim okudunmu:silent::queen::queen::queen::queen::queen:

Abi benimki sayısalın bana çıkması gibi bir temenni idi sadece.. Üç tane yarım dünya adam neremizi kaldırıp festival peşinde koşabiliriz ki...:queen::queen:
yalan mı abicim biz sitires mitires bilir miyiz? ne günler gördük geçirdik allah bugünümüzü aratmasın :cat::rendeer:

amin kardeşim:)
hepimizin yüzü gülsün kedersiz olalım ömür boyu:rendeer:

Öyle olsun bakalım.... Nassıı olcekse artıkın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar