Ybr'de değişik bir ses

bugun seyir halinde iken gaz vermiyorum kendi halinde gidiyor motor biraz gaz verince bir ses geliyor 1000-2000 devir sonra o ses kayboluyor. bunun nedeni hakkında bir fikri olan yada yardım edebilicek varmı? sanırım ön frenle alakalı ama tam çözemedim balataya falan da baktım bir sorun gözüme çarpmadı. teşekkür ederim

gaz vermekle ön frenin mantıgı ne arkadaşım daha açık yazarsan yardmcı olablirm

takmıyorum artık :D sende takma olmaz bıse bosver motor yenıyse tabiybrden cok cesıtlı sesler gelıyorama kafama on tekerden gelen ugultu hıc bır zaman kesılmıyor onu bılıyorum gıv gıv gıv ses sürekli gelir

kardeş örnegin2.ve 3.viteste 5000 devirin üzerinde üst vitese çıkıncaya kadar geliyorsa subaplardandır.Bende öyle oldu bi mantık kuramadım ama subap ayarları yapılınca kesildi.Fazlada bişey almadılar 15 tl.

bu sıcakta ayar yaptırmak pek ii değil diyorlar ama bende pazartesi yaptırdım kışa girdiğimizde bir daha yaptırıcağım.. ön tekerdeki ses rulmanlardan olabilir. önceki motosikletimde vardı. çok yıkadığımdan olmuş. bende önce gülmüştüm bu işe ama rulmanı göbeğin içerisinde su ve pas içinde görünce hak verdim.

ön teker

ön tekerden geliyor gibi hissettim sesi. bugun dikkat ettim genelde belirli devirler arasında oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar