yani kıssadan hisse sabır küpü kardeşim bana, al apache eşşek niyetine bin diyosun...yanlış mıyım??
sabırküpü ne kadar süredir biniyosun bu motora??
ybr al bak kampanya var sıfır hemde
http://www.beldeyama.com.tr/www/haberler/haberler2.html#kampanya
# 50 YTL peşin, 2.800 YTL kredi “6 taksit 0 faiz”
# 3 ay erteleme imkanı
# 24 aya kadar taksit
# Aylık 150 YTL taksitle satınalma fırsatı
# Masrafsız, kolay kredi
# 1.000 km. bakımı hediyeli
tvs den bahsediyorum kullandığın süre içinde sana sorun çıkardımı??onu sormak istedim.sen neden sattın??
vasco1925 o kampanyayı biliyorum ama sakaryada uygulayan yok.sinir oldum ybr nin peşin fiyatını 3290 diyolar.vadede 10 taksit 4080 e geliyo. arada dağlar fark var.adamlar pazarlıkta yapmıyo.alırsan bu fiyat diyolar
ybr al bak kampanya var sıfır hemde
http://www.beldeyama.com.tr/www/haberler/haberler2.html#kampanya
# 50 YTL peşin, 2.800 YTL kredi “6 taksit 0 faiz”
# 3 ay erteleme imkanı
# 24 aya kadar taksit
# Aylık 150 YTL taksitle satınalma fırsatı
# Masrafsız, kolay kredi
# 1.000 km. bakımı hediyeli
ben olsam cbf 150 alırım:queen:
ben olsam cbf 150 alırım:queen:
abi cbf150 eledim ya çok basit gibi duruyo. ve devir saatinin olmayışı,ayak marşının olmayışı,ve farın gidona bağlı ve motordan besleniyo olması,iyice basitleştirmiş.gittim yakından gördüm.motor çok güzel duruyo.ama eksisi çok fazla apacheye göre:farao:r:
abi cbf150 eledim ya çok basit gibi duruyo. ve devir saatinin olmayışı,ayak marşının olmayışı,ve farın gidona bağlı ve motordan besleniyo olması,iyice basitleştirmiş.gittim yakından gördüm.motor çok güzel duruyo.ama eksisi çok fazla apacheye göre:farao:r:
yukarda bi mesajında Yani sabırküpü, apache ye eşşek niyetine binelim tarzında bişey dedin..ne demek istedin yaw:silent: gir bakayım derin araştırmaya..tamamdır senin işin..Yeni apachen hayırlı olsun şimdiden:bounce:abi ben 82 yada 85 kiloyum emin değilim.boyum 182 e artçıyıda sayarsak o da 158 e 55 olsa gerek ikimiz binince motor biraz iyi olması lazım.ybr de biraz uzaklaşıyo bu konumda.apache için derin bi araştırmaya giriyorum![]()