ybr125 mi cbf150 mi

Arkadaşlar kullanıcılar yazarsa iyi olur hemde gereksizmesajları görmemiş oluruz..Hayatında honda görüp binmeyen adamlar dahi yorum yapabiliyor..Kullanıcılar yaaprsa memnun olurum hem başlık daha yararlı olur

ikisinide boş ver cbr al su soğutmalı bi yola filan gitmen gerekir ybr de cbf de şişer ama cbr gider ama cbr ninde fiyatı malum ama ybr derm çünkü ybr nin modifiye imkanları daha yüksek

yani kıssadan hisse sabır küpü kardeşim bana, al apache eşşek niyetine bin diyosun...yanlış mıyım??

sen benim soruma cevap vermedin ben de sana vermem:p 5 ay bindim dostum sattım..Bi kaç gün içinde yeni bir apache alabilirim fırsat kolluyorum;)

tvs den bahsediyorum kullandığın süre içinde sana sorun çıkardımı??onu sormak istedim.sen neden sattın??

vasco1925 o kampanyayı biliyorum ama sakaryada uygulayan yok.sinir oldum ybr nin peşin fiyatını 3290 diyolar.vadede 10 taksit 4080 e geliyo. arada dağlar fark var.adamlar pazarlıkta yapmıyo.alırsan bu fiyat diyolar

Son düzenleme:
ybr al bak kampanya var sıfır hemde
http://www.beldeyama.com.tr/www/haberler/haberler2.html#kampanya

# 50 YTL peşin, 2.800 YTL kredi “6 taksit 0 faiz”
# 3 ay erteleme imkanı
# 24 aya kadar taksit
# Aylık 150 YTL taksitle satınalma fırsatı
# Masrafsız, kolay kredi
# 1.000 km. bakımı hediyeli

ilk başta kolaylık gibi görünmesine rağmen pek de cazip sayılmaz..Önemli olan kredi çekmek değil parasını eden bir motor almak..Arkadaşın maddi sıkıntısı varsa apache için de kredi çekme imkanı vardır.Netten 10 dk kredi kampanyalarını araştırırsanız görürsünüz.Bilginize:bounce:

tvs den bahsediyorum kullandığın süre içinde sana sorun çıkardımı??onu sormak istedim.sen neden sattın??

vasco1925 o kampanyayı biliyorum ama sakaryada uygulayan yok.sinir oldum ybr nin peşin fiyatını 3290 diyolar.vadede 10 taksit 4080 e geliyo. arada dağlar fark var.adamlar pazarlıkta yapmıyo.alırsan bu fiyat diyolar

Kullandığım süre içinde 2 kere yolda kaldım:pale: Birinde ilk aldığım zamanlar benzin bitti diye stop ettiğini sandım halbuki rezerve koymayı unutmuşum...:p 2.sinde benzin bana yeter düşüncesiyle çıktığım yolda motorun beni kandırıp benzini bitirmesi:queen:10 dk rampa iteledim motoru allahtan rampanın sonunda benzinlik vardı:queen: Hepsi bu..Hiçbir sorun yaşamadım hep zevkle sürdüm..Daha ne diyim..:silent:

ybr al bak kampanya var sıfır hemde
http://www.beldeyama.com.tr/www/haberler/haberler2.html#kampanya

# 50 YTL peşin, 2.800 YTL kredi “6 taksit 0 faiz”
# 3 ay erteleme imkanı
# 24 aya kadar taksit
# Aylık 150 YTL taksitle satınalma fırsatı
# Masrafsız, kolay kredi
# 1.000 km. bakımı hediyeli

kampanyada 650 peşin olcak :D bu şekilde 3449 a geliyo.varya sakarya esnafı harbiden doymuş galiba.adamlara ben opsiyon sunuyorum.hani bi fırsat yaratında alayım diyorum yok yok adamlar nuh diyo peygamber demiyolar yaa.

ben olsam cbf 150 alırım :p :queen:

abi cbf150 eledim ya çok basit gibi duruyo. ve devir saatinin olmayışı,ayak marşının olmayışı,ve farın gidona bağlı ve motordan besleniyo olması,iyice basitleştirmiş.gittim yakından gördüm.motor çok güzel duruyo.ama eksisi çok fazla apacheye göre:farao::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi cbf150 eledim ya çok basit gibi duruyo. ve devir saatinin olmayışı,ayak marşının olmayışı,ve farın gidona bağlı ve motordan besleniyo olması,iyice basitleştirmiş.gittim yakından gördüm.motor çok güzel duruyo.ama eksisi çok fazla apacheye göre:farao::pr:

ben 3 yıllık ybr kullanıcısı olarak engin deneyimlerime dayanarak söylüyorum sana cbf'le ybr'yi kıyaslama bile!!2 motorun arasında gidip geliyorsan eğer şiddetle ybr diyorum..ömürlük makina..bende ybr'yi satıp apache alacam..apacheyi tam bir aydır araştırıyorum bana uygun bir motosiklet olduğunu anladım gerek türkiyede yaşayan insanlara olsun gerekse yurt dışında (almanya) tanıdık abilerimiz,kardeşilermize sordum şiddetle herkes apacheyi tavsiye ediyor sadece ybr'ye bakarak biraz titreşim var dediler o kadar!!demek istediğim biraz kalıplı ve biraz güçlü olsun istiyorsan apache çünkü ybr'nin gücü bazı yerlerde yetmiyor.özellikle iki kişi iken :cat:

ha gözünü seveyim..işte araştırmacı ruhun meyvesi..helal sana..:bounce:

abi ben 82 yada 85 kiloyum emin değilim.boyum 182 e artçıyıda sayarsak o da 158 e 55 olsa gerek ikimiz binince motor biraz iyi olması lazım.ybr de biraz uzaklaşıyo bu konumda.apache için derin bi araştırmaya giriyorum :D:D

abi ben 82 yada 85 kiloyum emin değilim.boyum 182 e artçıyıda sayarsak o da 158 e 55 olsa gerek ikimiz binince motor biraz iyi olması lazım.ybr de biraz uzaklaşıyo bu konumda.apache için derin bi araştırmaya giriyorum :D:D
yukarda bi mesajında Yani sabırküpü, apache ye eşşek niyetine binelim tarzında bişey dedin..ne demek istedin yaw:silent: gir bakayım derin araştırmaya..tamamdır senin işin..Yeni apachen hayırlı olsun şimdiden:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar