Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr den daha sağlam ve sorunsuz 125 cc lerde var. Unutmayın. Bilin bakalım ne?
Honda Innova
hayır honda titan..Honda Innovaezik görünümlü kral motor, dereye gir tepeye çık yük taşı gez.. Ne istersen yapar, az yakar, sorun çıkarmaz, katır gibi güçlüdür ;-) ama tip yok :-D
Soyle diyebiliriz ki performans olarak driftle ayni ama dayaniklilik olarak ybr.arada 2 milyar oynuyo bir motor dha cikar sizce deger mi?
Honda Innovaezik görünümlü kral motor, dereye gir tepeye çık yük taşı gez.. Ne istersen yapar, az yakar, sorun çıkarmaz, katır gibi güçlüdür ;-) ama tip yok :-D
Peki honda cb125e nasıl?fiyatı bana çok uygun geldi ama birkaç ekisigi var galiba bunlarda devir saati ve vites göstergesi ee ne var paneldebom boş öylemi?
apache gençler zorlarken egzantrikten şakır şukur sesler gelmeye başlıyor innovanın. Çok gördüm. Apacilerin motorunu bozamadıkları tek motor titan dır. Titan motoru ybr motordan dayanıklıdır. Krank, krank rulmanları ybrnin kinden daha sağlamdır. Haa bu demek deyildirki ybr kötü motordur. Hayır, ybr de sağlam makina dır. 14-15 hp çinli bineceğine 10 hp ybr ye sorunsuz binilir :cat: ama o çinliler yolda ybr yi geçer ayrı konu. Biyanda az yakan sorunsuz 10 hp, bi yandan daha çok yakan, daha hızlı giden daha çok arızaya meyilli 13,14 hp çinli. Bu seçim meselesidir. Kimin gönlüne hangi motor hoş geliyosa onu alır. Sevgiler.
bak ben cok polimige girdim bu konu hakkındaPeki honda cb125e nasıl?fiyatı bana çok uygun geldi ama birkaç ekisigi var galiba bunlarda devir saati ve vites göstergesi ee ne var paneldebom boş öylemi?
honda çinde sundiro firmasında yapıyor bu modeliniCb 125 çinliymis galiba. Ben öyle duydum.
Apaçilik gençler arasında özenti aslında. Aa arkadaş aynayı sökmüş, bende sökeyim, aa arkadaş eksozu açmış, benimkinin sesi çıkmıyor bende açayım, aa arkadaşın motor 130 gidiyo beni tokatladı, bende modifiye yapıp tokatlamam lazım. Vs.Yaaa o apache gençlik var yaaa :-/ bir virüs peyda olsa da kökleri kazınsahacım, o danaların zorlaması Innova'nın suçu değil ki.. Cub alıyorsan aletten 600'lük performansı bekleyemezsin.. Hiçbir aletten bekleyemezsin.. Ama desene kaç kişi bunun farkında ki :-(
Peki honda cb125e nasıl? Fiyatı bana çok uygun geldi ama ekisigi var vites göstergesi, ee ne var panelde?

Hangi cb 125 alan birine yanaştıysam sakın alma dedi. Heleki titanı satıp hiç alma dediler. Cb nin tek artısı az yakması.
Yaaa o apache gençlik var yaaa :-/ bir virüs peyda olsa da kökleri kazınsahacım, o danaların zorlaması Innova'nın suçu değil ki.. Cub alıyorsan aletten 600'lük performansı bekleyemezsin.. Hiçbir aletten bekleyemezsin..
Yeni başlıo olsam, ybr tarzı alacak olsam bende salcano alırdım. Tusubasa senin bora ybr motoru var galiba. 125 likmi, 150 likmi?ybr alacak param olmasa sıfır salcano alırım
oda yoksa gider honda titan alırım
başkada bişeye binmem
bakmayın şimdi boraya biniyorz
o da ybr motor diye yoksa binmem benzin döker yakarım![]()
Ben CB konusunda hiçte alıngan değilimdir.
Bi ürünün "yuh!" dedirtecek eksiği var ise tabiki açık açık eleştirilir.
Benimpek katlanamdığım konu araştırıp öğrenilmeden tecrube edilmeden yapılan eleştirilerdir.
örn bkz:
Honda CB nin gayet işlevsel bir vites göstergesi vardır, redline seviyelerini okuyabileceğiniz grafik anlatımlar da mevcuttur, bir tıklama ile sipariş edebileceğiniz devir göstergesi de vardır!
[url]http://a1209.hizliresim.com/11/1/cjq9t.jpg[/url]
Gelgelelim bu "YUH!" dedirtecek bir eksikmidir?, motosiklet kültüründen ne beklediğiniz ile alakalı.
Harley-Davidson' a devir göstergesiz binip şikayet eden duymadım, bir commuterde bu şikayet gerekli, zorunlu veya çok samimi gelmiyor açıkçası
YBR' yi YBR yapan konforudur dersek, daha konforlu motosikletmi yok dünyayı dolaşacak diye sormazlar mı adama
Devir göstergesi sayesinde mi bu dünya turları sizce?
İnanıyorum ki YBR gibi "Honda CB 125 E "de onlarca yıldır üretiliyor olsaydı bir Dünya turu daha paylaşırdım sizlerle
Doğru bence de Adem abi, benimde Honda Titanım olsa satıp CB almazdım, o konuda herbirine hak veriyorum![]()
Zaten gerekte yok, parçasını, ustasını bulamayıp model yükseltmek istesem belki ama Titan ın henüz öyle bir sorunu da yok!
Bu durum olmasa, bürün commuter sınıfı motosikletler hemen hemen ömürlük olur :cat:
geçenlerde komple yan grenajları actımYeni başlıo olsam, ybr tarzı alacak olsam bende salcano alırdım. Tusubasa senin bora ybr motoru var galiba. 125 likmi, 150 likmi?