ybr ve cbf kullanıcıları yeter artık kabul edin o motorlar 120 i geçmiyor !!

155 kılometreyı goruyor dıyorsunda senın cektıgın resımde 140 anca goruyor... 15 kılomtre fazla sallamışsın arkadaş demekkı..

Frx

motorum 125cc kendimi yırttım 115i gördüm ama öyle biryırttım ki uçacaktım bir daha denemedim aşırı zorlamıştım motorun orginal kadranı 140dı 130 yapıyorum ddim hadi len ordan dediler sonra dan araştırmalarla 120lik saatin uygun olduğunu gördüm ve eski saatimi çöpe attım ben kabul ediyorum 125cc kendini yırtsa 120yi geçemez arkadaş :) saygılar.

gerçekleri kabul eden ,doğruları dürüstce söyleyen , sebebsiz yere yalan söyleyip hem kendini küçük düşürmeyen hemde insanları kandırmayan arkadaşlarımı takdir ediyor vede teşekkür ediıyorumm .

konuyu açmama sebep olan arkadaşlar ise hayatları boyunca yalanlar üzerine kurulu bi hayatta yaşamaya mahkumlar, bu kişiler her zman yaptığı hızı fazla yakıtı az soyler , kazandıgı parayı fazla ettiği masrafları az söyler. motorları herzaman periyodık bakımlar dışında masraf cıkarmamıştır. yaşlarını gencken hep 1 fazla ,yaşlanınca hep 1 eksik söylerler . motoru her zaman ucuz alır pahalıya satarlar . yaptıkları harcamalar takıldıkları ortamlar hakkında ailelerine hep yalan soylerler, yalanlar uzerıne kurulu bi hayat yaşamaktadırlar ve oyle yaşamayada devam edecekler . yamaha zzr1100 le 260 la viraja girip tarlaya uçmuş 3-4 farklı kişiyle karşılaştım bu nasıl bı tesaduf olabılır :) . modelını bılmedıgı kawasakı motorla 300 km hızda on kaldırabılen ve vitesin gidonda oldugunu ıdda eden ınsanlar tanıdım . bazı arkadaşlarım bana hayvanlara insanlardan daha fazla değer verdıgım ıcın kızıyolar. gelde bu insanları sev şimdi nasıl seveceksen :S

Ben bu sabah CBF150'nin 120km/s hızı geçebileceğine inandım. Bu sabah sürekli geldiğim ve 115km/s hızda çakılı kaldığım rampa inişinde 130km/s hızı 1saniyeliğine gördü , sanırım rüzgar arkadan esiyordu , yokuş 4km daha uzun olsa kesin 140 görürdü hahahahahahaha:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 1. vites te 137 yi gecemedim:)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1465803901651&comments

evet arkadaşlar mondial 125 leri oynama yapılınca 160 170 yapıp yapamıcanı görelim.size antep/nizipte yapılan bir motor yarısını videosunu izleteyim.orda zaten 1. dkkaya yakın arabanın km saatiniş gösterecek.Arba opel vectra.Km saatinin sonunda 260 yazıyr.Bakın bakalım orda kaç yapmıs motorlar.bir de sunu söyleyeyim,motorlara yetişemiyor daha araba,öndeki zaten farkı acıp gidiyor.

Motorlar ise önde giden motorun alt kısmı Full 250 cc,egzantrik ayarı var,üst kısım 125(silindir ve üst kapak 125 cc orjinal yani)

arkadaki motorun alt kısmı full 200 cc ,egzantrik ayarı var,üst kısım aynen 125 cc silindir ve üst kapak.(karbüratörleri 200 cc ikisininde) buyun izleyin(mümkünse facebooka giriş yapın)

demissin ki super8 kullandım 100 gecemedim ben 110 geldim hala da basabilrdim düz yolda ama tekerlekler yerinden fırlıcak gibi titreşim oldu ...

ybr cıler cbf cıler yapamaz dendı antepteki apachiler 300 de yapar gun gelır...

5 sayfa yorum var bu konuda...
konuyu açan arkadaş nein ispatı peşinde?
yada buraya yazanlar?
zorlayın motorları zorlayabildiğiniz kadar...
125cc-150cc motoru ne için alıyorsunuz bilmiyorum ama, benim almamda ki neden 130 yapsın değil her yere beni sorunsuz getirsin götürsündü....

5 sayfa yorum var bu konuda...
konuyu açan arkadaş nein ispatı peşinde?
yada buraya yazanlar?
zorlayın motorları zorlayabildiğiniz kadar...
125cc-150cc motoru ne için alıyorsunuz bilmiyorum ama, benim almamda ki neden 130 yapsın değil her yere beni sorunsuz getirsin götürsündü....

bumudur yani :? bunumu anladın bu konudan ? . sence bişeymi kanıtlamaya çalışıyorum yoksa bişey kanıtlamaya çalışanlara olan tepkimi mi göstermişim ? bi düşün bakalım

gerçekleri kabul eden ,doğruları dürüstce söyleyen , sebebsiz yere yalan söyleyip hem kendini küçük düşürmeyen hemde insanları kandırmayan arkadaşlarımı takdir ediyor vede teşekkür ediıyorumm .

konuyu açmama sebep olan arkadaşlar ise hayatları boyunca yalanlar üzerine kurulu bi hayatta yaşamaya mahkumlar, bu kişiler her zman yaptığı hızı fazla yakıtı az soyler , kazandıgı parayı fazla ettiği masrafları az söyler. motorları herzaman periyodık bakımlar dışında masraf cıkarmamıştır. yaşlarını gencken hep 1 fazla ,yaşlanınca hep 1 eksik söylerler . motoru her zaman ucuz alır pahalıya satarlar . yaptıkları harcamalar takıldıkları ortamlar hakkında ailelerine hep yalan soylerler, yalanlar uzerıne kurulu bi hayat yaşamaktadırlar ve oyle yaşamayada devam edecekler . yamaha zzr1100 le 260 la viraja girip tarlaya uçmuş 3-4 farklı kişiyle karşılaştım bu nasıl bı tesaduf olabılır :) . modelını bılmedıgı kawasakı motorla 300 km hızda on kaldırabılen ve vitesin gidonda oldugunu ıdda eden ınsanlar tanıdım . bazı arkadaşlarım bana hayvanlara insanlardan daha fazla değer verdıgım ıcın kızıyolar. gelde bu insanları sev şimdi nasıl seveceksen :S
Yamaha ZZR1100 çok iyiydi arkadaşım sen çok yaşa:queen:

eskıden en cok bılınen motor zzr1100 du galıba :D herkesın bı zzzr 1100 fantazısı var :D
Yaş kaç bilmiyorum ama 90 l senelerde benim 20 li yaşlarımın Hayabusa sıydı KAWASAKI ZZR1100
bu motorla ilgili de hiç bir fantazim yok ve canım kankam da saplantı haline gelmişti enin sonunda aldı ve 2005 te 30 yaşında bu motor üzerinde can verdi:salut:

Yaş kaç bilmiyorum ama 90 l senelerde benim 20 li yaşlarımın Hayabusa sıydı KAWASAKI ZZR1100
bu motorla ilgili de hiç bir fantazim yok ve canım kankam da saplantı haline gelmişti enin sonunda aldı ve 2005 te 30 yaşında bu motor üzerinde can verdi:salut:

allah rahmet eylesın cok uzuldum. benım 20 li yaşlarımın hayabusası ''hayabusa'' :D cunku yas 22 :D

ColdhearteD
Arkadaşım ybr ve cbf kullanıcılarını biraz rencide edecek biraz kızdıracak ama çok ta yararlı olacak bir konu açmışsın teşekkürler.
Söylediklerin yerden göğe doğru bu motorlar sürat için yapılmamıştır eğer öyle olsaydı 30.000-40.000 $ lık racing motorsikletler niçin üretilsin ki.Bir çok motorsiklet firması milyonlarca doları niye argeye harcayıp yatırım yapıyor ki.Herkez alırdı bir ybr125 veya cbf150 işi çözerdi.
Benim bu motorlarda çeşitli modifikasyonlar yapıp 130-150 km yaptırmaya çalışan arkadaşlara naçizane bir sorum olacak .Arkadaşlar tamam bir şekilde o km lere çıkıyorsunuz fakat ya altımdaki araç nasıl durur veya o süratteyken birden bir yan rüzgar yersem ne olur diye düşündünüz mü???????????????

bumudur yani :? bunumu anladın bu konudan ? . sence bişeymi kanıtlamaya çalışıyorum yoksa bişey kanıtlamaya çalışanlara olan tepkimi mi göstermişim ? bi düşün bakalım
her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır...
senin açtığın konudan ben bunu anladım...
bu motoru bilip alan, ne işe yaradığını sınırlarını bilen insanlar zaten senin bahsettiğin konudan çok uzak...
açtığın başlık bir iddaa yazısı gibi....
ben kendi düşüncemi söyledim...
sana her ne kadar ters gelmiş olsada benim düşüncem budur...altımdaki motorun sınırlarını biliyorum ve hiç bir zaman 120-130 görecekmi diye sıkıştırmadım motoru....
bilmeden sürtçü lisan eylediysek affola....

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1465803901651&comments

evet arkadaşlar mondial 125 leri oynama yapılınca 160 170 yapıp yapamıcanı görelim.size antep/nizipte yapılan bir motor yarısını videosunu izleteyim.orda zaten 1. dkkaya yakın arabanın km saatiniş gösterecek.Arba opel vectra.Km saatinin sonunda 260 yazıyr.Bakın bakalım orda kaç yapmıs motorlar.bir de sunu söyleyeyim,motorlara yetişemiyor daha araba,öndeki zaten farkı acıp gidiyor.

Motorlar ise önde giden motorun alt kısmı Full 250 cc,egzantrik ayarı var,üst kısım 125(silindir ve üst kapak 125 cc orjinal yani)

arkadaki motorun alt kısmı full 200 cc ,egzantrik ayarı var,üst kısım aynen 125 cc silindir ve üst kapak.(karbüratörleri 200 cc ikisininde) buyun izleyin(mümkünse facebooka giriş yapın)

kendin söylemişin motorlar 250cc diye. yani 125cc 4 zamanlı atmosferik motorla o hızlara çıkılmayacağını kanıtladın.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi cesaret valla.
Ben normalde arabayla bile o hıza çıkamam.

valla vıdeoyu izledım tam bır fıyasko demekkı ordakı motosıklet kültürü böyle bırde marıfet yapmış gıbı vıdeo ya cekmışler hiç bırınde ne kask nede koruma var madem motosıkletlerınızı modıfye konusunda bu kadar ustasınız hızı sevıyorsunuz öyleyse bunu profosyenel olarak yapın kımse sızı ayıplamaz kaskınızı ve ekıpmanlarınızı gıyın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar