5 sayfa yorum var bu konuda...
konuyu açan arkadaş nein ispatı peşinde?
yada buraya yazanlar?
zorlayın motorları zorlayabildiğiniz kadar...
125cc-150cc motoru ne için alıyorsunuz bilmiyorum ama, benim almamda ki neden 130 yapsın değil her yere beni sorunsuz getirsin götürsündü....
Yamaha ZZR1100 çok iyiydi arkadaşım sen çok yaşa:queen:gerçekleri kabul eden ,doğruları dürüstce söyleyen , sebebsiz yere yalan söyleyip hem kendini küçük düşürmeyen hemde insanları kandırmayan arkadaşlarımı takdir ediyor vede teşekkür ediıyorumm .
konuyu açmama sebep olan arkadaşlar ise hayatları boyunca yalanlar üzerine kurulu bi hayatta yaşamaya mahkumlar, bu kişiler her zman yaptığı hızı fazla yakıtı az soyler , kazandıgı parayı fazla ettiği masrafları az söyler. motorları herzaman periyodık bakımlar dışında masraf cıkarmamıştır. yaşlarını gencken hep 1 fazla ,yaşlanınca hep 1 eksik söylerler . motoru her zaman ucuz alır pahalıya satarlar . yaptıkları harcamalar takıldıkları ortamlar hakkında ailelerine hep yalan soylerler, yalanlar uzerıne kurulu bi hayat yaşamaktadırlar ve oyle yaşamayada devam edecekler . yamaha zzr1100 le 260 la viraja girip tarlaya uçmuş 3-4 farklı kişiyle karşılaştım bu nasıl bı tesaduf olabılır. modelını bılmedıgı kawasakı motorla 300 km hızda on kaldırabılen ve vitesin gidonda oldugunu ıdda eden ınsanlar tanıdım . bazı arkadaşlarım bana hayvanlara insanlardan daha fazla değer verdıgım ıcın kızıyolar. gelde bu insanları sev şimdi nasıl seveceksen :S
Yamaha ZZR1100 çok iyiydi arkadaşım sen çok yaşa:queen:
Yaş kaç bilmiyorum ama 90 l senelerde benim 20 li yaşlarımın Hayabusa sıydı KAWASAKI ZZR1100eskıden en cok bılınen motor zzr1100 du galıbaherkesın bı zzzr 1100 fantazısı var
![]()
Yaş kaç bilmiyorum ama 90 l senelerde benim 20 li yaşlarımın Hayabusa sıydı KAWASAKI ZZR1100
bu motorla ilgili de hiç bir fantazim yok ve canım kankam da saplantı haline gelmişti enin sonunda aldı ve 2005 te 30 yaşında bu motor üzerinde can verdi:salut:
her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır...bumudur yani :? bunumu anladın bu konudan ? . sence bişeymi kanıtlamaya çalışıyorum yoksa bişey kanıtlamaya çalışanlara olan tepkimi mi göstermişim ? bi düşün bakalım
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1465803901651&comments
evet arkadaşlar mondial 125 leri oynama yapılınca 160 170 yapıp yapamıcanı görelim.size antep/nizipte yapılan bir motor yarısını videosunu izleteyim.orda zaten 1. dkkaya yakın arabanın km saatiniş gösterecek.Arba opel vectra.Km saatinin sonunda 260 yazıyr.Bakın bakalım orda kaç yapmıs motorlar.bir de sunu söyleyeyim,motorlara yetişemiyor daha araba,öndeki zaten farkı acıp gidiyor.
Motorlar ise önde giden motorun alt kısmı Full 250 cc,egzantrik ayarı var,üst kısım 125(silindir ve üst kapak 125 cc orjinal yani)
arkadaki motorun alt kısmı full 200 cc ,egzantrik ayarı var,üst kısım aynen 125 cc silindir ve üst kapak.(karbüratörleri 200 cc ikisininde) buyun izleyin(mümkünse facebooka giriş yapın)