Ybr motorumun 160 görmesini istiyorum

Senin yerin ayri kardeşim..sen 200bile gorsen motoru zimba gibi durdurursun..

Motor pısıksa ve yere yakinsa her turlu durur hem bak ne demişler dötü yere yakindan korkacan diye..

Basık cglerde frene basınca pedal yere sürtüyor. Absli motordan daha iyi fren sistemi var yani. Balata olmasada durur.

Basık cglerde frene basınca pedal yere sürtüyor. Absli motordan daha iyi fren sistemi var yani. Balata olmasada durur.

Aynen kivilcim çikariyor aslinda araya bir modul takip asfalttan cikan kivilcimla buji etkisi yapabilir pulsar gibi çoklu buji mantigi

Ulan pulsardaki sistemi keşfettim beee. :)

Son düzenleme:
Aynen kivilcim çikariyor aslinda araya bir modul takip asfalttan cikan kivilcimla buji etkisi yapabilir pulsar gibi çoklu buji mantigi

Ulan pulsardaki sistemi keşfettim beee. :)

Benzin hortumundan bi parça ile yere benzin dökülerek gerçekten ateş ettirilebilir hatta.

yıllarca titan ve ybr ile paketçilik yaptık ama hiç 160 yapmaya çalışmadık :) çünkü yapmaz, yapamaz... uğraşma video atarım diye de inada bindirme bunu yoksa motoru eline alır gezersin söyleyim sana.. ustalar gazı verir işe başlamadan önce. en son yok şudur yok budur diye bahane bulurlar bütün paranı alırlar, kıçı kırık ybr için.. çok istiyosan git 160 yapacak bir motor al.. ybr ile 100 yapınca zaten durmuyor, daha fazlasını ne yapacaksın hiç durmadan mı gidicen yolda :) 2007 yılındaydı yanlış hatırlamıyorsam, arkadaşlar arasında meşhur olan bir motor almıştım.. hakkaten yokuş aşağı 135 yaptı.. direksiyonu zaptetmek ve rüzgarın tokatlaması oluyor ama ybr ye 135 yaptırmak paketçiyken çok büyük olaymış gibi geliyor.. o motorun dişlilerini değiştirsem 150 falan yapardı aynı yolda.. gerçi çok ybr aldım sattım sadece o motor yaptı bu hızı gerisi en fazla 120.. sanırım bu düşünceler yaş ile alakalı..

not: gerçi şimdide daha fazlasını yapıyorum demekki yaş ile alakalı değil vazgeçtim bu düşüncemden :)

Son düzenleme:
lan 4 kaliperli 8 pistonlu brembo frenli motorla 160km de durmaya calisirken kan basincimin arttigi durumlar oluyor.yapmayin abicim gozunuzu seveyim.tamam gencsiniz kaniniz kayniyor ama o motorun nasil duracagi hakkinda hicbir tecrubeniz dusunceniz yok olsa bu soruyu bastan sormazsiniz

160 km/h hıza çıkar neden çıkmasın. Sen MT 07 parası harcamaya hazır isen o iş tamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar