ybr ile tam uyumluyum

amatör fotoğrafçılığa bisikletimle devam ederken donanımhaber motorsiklet bölümünde ilgimi çeken ileri sürüş tekniklerini araştırırken buldum kendimi, YAMAHA YBR125 mavi 2013 aldım onu hızlandırılmış bisiklet gibi hissediyorum. tam motor havasını alamadım henuz trafiğe cıkmıyorum, sadece bakımını ve temizliğini yapıyorum.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Yeni motosikletiniz hayırlı olsun.Başlangıç için çok güzel ve mantıklı bir tercih yapmışınız.Ama arkadaşında da dediği gibi dikkat edin.En güçsüz,küçük cc motosiklet bile ağırlığı ile gücüyle bisiklete benzemez.

teşekkür ederim yarın kurs başlıyor. ekimde ehliyet verilecekmiş, kışın yatacak gibi görünüyor

Bisikletin varsa dengende vardır.kursta 1-2 saatte maksimum vites işinide kaptınmı kışında çıkarırsın o motosikleti emin ol:)

İzmir İl Temsilcisi
Bu arkadaş bilinçli bir arkadaş ve aynı zamanda araştırmacı bazı yorumlarını okduguma göre.. çok kolay şekilde üstesinden gelip ybr'yi oyuncak misali hükmedecegine eminim.

hayırlısı olsun..

Hayırlı olsun kazasız belasız süper foto çekeceğin yerlere gideceğin günlerde keyifle kullanman dileğiyle :cherry: :rendeer:

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakim hayırlı olsun yakında ön nasıl kaldırılıır diyede sormada :D

yusuf hocam hoşgeldin allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin ehliyetide en kısa zamanda alman dileğiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar