- Katılım
- 12 Tem 2007
- Mesajlar
- 2,743
eee arkadaslar artık ortak kararı verelım ..... oy sayımı yapalım hadı ...
evet cbr cbf yanlış yazmışım pardon
13 sene 50 cclik motosikleti nasıl kullanabildin ya :silent: ben 13 sene motosiklet kullansam... 13 ncü senenin sonunda 2500-3000 cclik bir motor kullanıyor olurdumhelal olsun ne diyeyim?
dgrmr dostum ben de şu an burdurdayım.yamahayla hiç durmadan gelebilir miyim antalyaya bu mümkün mü?en büyük endişem bu.yoksa hız konusunda pek sıkıntım yok.zaten böyle bir trafikte 80 km hız bile çok.ybr zannediyorum 110 da rahat yapar.ama sorun hız değil bence.motorun seninle dost olması öyle değil mi?
ben motoruma da titiz bakıyorum zaten.düşünün bir beldesan mobileti.50 cc hepimiz biliyoruz ve kullanmışızdır.çevrenize bir sorun.13 yıldır kullanan var mı diye96 da sıfır almıştım ve hala sıfır gibi. yakında fotosunu da koyayım canavarımın :mrgreen: hiçbir zaman yolda koymadı ki bu motorların hiç yolda koymaması lazım honda ve yamahanın.
bir gün arkadaşın motorru yolda kaldı inanır mısnız arkadaşlar motoru gidip çöpe atasım geldi.öyle bir özelliğim var benim:queen:
ahh ahhh eğitimci olunca insan büyük motorlara binme fırsatı olmuyorrr:salut::salut:
şimdiye ben bir 600 cc lik bir canavar almazmıydım :salut: