ybr cbr

evet cbr cbf yanlış yazmışım pardon

Konu açıklığa kavuştuğuna göre şöyle diyebiliriz; cbf150'de seni en az ybr kadar mutlu edebilecek bir motordur, rahat kullanımı, dayanıklılığı, sessizliği vs. si ile. Fakat bilindiği üzere Honda yedek parçaları fahiş fiyatlardan satışa sunuluyor yani pahalı. O yüzden cbf, ybr'den biraz daha yüksek ve gösterişli bir motosiklet olmasına rağmen bu iki model arasında ybr daha anlamlı bir seçim gibi gözüküyor. Fakat göz görür gönül ister belli mi olur? aklında bulunsun diye yazdım. Eğer daha önce hiç bakmadıysan cbf150 modelinide bir araştır. Aklına yatarsa yine buradan sorarsın kullanıcıları eksilerini artılarını önüne sunarlar. Umarım kafanın karışmasına sebep olmam. Allah gönlüne göre verir inşaallah. Ne diyeyim kolay gelsin.

He birde Tvs Apache diye 150'lik bir motosiklet var kullanıcıları öve öve bitiremiyor ama objektifliğini bilemem, ona da bir bak istersen işte böyle fakat bu dört tercih (tvs, cbf, ybr, cbr) arasında cbr hem fiyat hem sınıf olarak çok farklı kaçıyor bu da ayrı bir konu tabi...

Son düzenleme:
dgrmr dostum ben de şu an burdurdayım.yamahayla hiç durmadan gelebilir miyim antalyaya bu mümkün mü?en büyük endişem bu.yoksa hız konusunda pek sıkıntım yok.zaten böyle bir trafikte 80 km hız bile çok.ybr zannediyorum 110 da rahat yapar.ama sorun hız değil bence.motorun seninle dost olması öyle değil mi?
ben motoruma da titiz bakıyorum zaten.düşünün bir beldesan mobileti.50 cc hepimiz biliyoruz ve kullanmışızdır.çevrenize bir sorun.13 yıldır kullanan var mı diye :) 96 da sıfır almıştım ve hala sıfır gibi. yakında fotosunu da koyayım canavarımın :mrgreen: hiçbir zaman yolda koymadı ki bu motorların hiç yolda koymaması lazım honda ve yamahanın.
bir gün arkadaşın motorru yolda kaldı inanır mısnız arkadaşlar motoru gidip çöpe atasım geldi.öyle bir özelliğim var benim:queen:

ahh ahhh eğitimci olunca insan büyük motorlara binme fırsatı olmuyorrr:salut::salut:
şimdiye ben bir 600 cc lik bir canavar almazmıydım :salut:

Son düzenleme:
13 sene 50 cclik motosikleti nasıl kullanabildin ya :silent: ben 13 sene motosiklet kullansam... 13 ncü senenin sonunda 2500-3000 cclik bir motor kullanıyor olurdum :p helal olsun ne diyeyim?

13 sene 50 cclik motosikleti nasıl kullanabildin ya :silent: ben 13 sene motosiklet kullansam... 13 ncü senenin sonunda 2500-3000 cclik bir motor kullanıyor olurdum :p helal olsun ne diyeyim?

ama gerçekten doğru. 96 da sıfır almıştım hala sıfır gibi.13 yıldır kullanıyorum.direksiyonuma güveniyorum da işte şartlar el vermiyor.şu anda 600 ccliği rahat kullanmam gerekiyor ama ahh işte ahhhh okul hayatımı bitirdi :salut::cherry::queen:

biraz ekonomimi düşünerek ybr de karar kıldım arkadaşlar.daha önümde doktora var çünkü :salut:

Son düzenleme:
arkadaşlar ybr ile cbr kıyaslanmaz bence ikisine kullandım ben. parca ve yakıt olarak ybr daha iyi olmasına rağmen tabiki cbr derim ben

Ben kucuk olmasına ragmen ıkısınde surdum..Ama cbr yi alırsan 1 ay sonra sıkılırsın neden dıyceksın..cbr hız motoru oldugu ıcın bı bakcaksın dıger buyuk racıng motorları gorcek sın kendı motorun senın gozune kucuk gelcek ve begnmıyceksın ve derımkı ybr de alma en ıyısı guzun yeterse HONDA CBF 250 al ve cok ıyı olur senın ıcınde..ben onuda denedım 180 cok rahat vuruyor...

dgrmr emre ybr-cbr demişsin aklıma çağlayandaki ışıklar geldi akşam :) eleman ışıkta gaza geldi ama farkı gördü.iyiydim ama dimi:p

dgrmr dostum ben de şu an burdurdayım.yamahayla hiç durmadan gelebilir miyim antalyaya bu mümkün mü?en büyük endişem bu.yoksa hız konusunda pek sıkıntım yok.zaten böyle bir trafikte 80 km hız bile çok.ybr zannediyorum 110 da rahat yapar.ama sorun hız değil bence.motorun seninle dost olması öyle değil mi?
ben motoruma da titiz bakıyorum zaten.düşünün bir beldesan mobileti.50 cc hepimiz biliyoruz ve kullanmışızdır.çevrenize bir sorun.13 yıldır kullanan var mı diye :) 96 da sıfır almıştım ve hala sıfır gibi. yakında fotosunu da koyayım canavarımın :mrgreen: hiçbir zaman yolda koymadı ki bu motorların hiç yolda koymaması lazım honda ve yamahanın.
bir gün arkadaşın motorru yolda kaldı inanır mısnız arkadaşlar motoru gidip çöpe atasım geldi.öyle bir özelliğim var benim:queen:

ahh ahhh eğitimci olunca insan büyük motorlara binme fırsatı olmuyorrr:salut::salut:
şimdiye ben bir 600 cc lik bir canavar almazmıydım :salut:

ybr o yolu gelirde sen gelemezsin:mrgreen:bir kere sıkılırsın mola vermek zorundasın,etrafta güzel bir mekan görürsün bir foto çekeyim diye durursun,ybr nin selesi biraz rahatsızdır en azından popon uyuştuğu için durursun
(şahsına karşı algılama üzerindeki sürücü bende olsam aynı)

Motosikleti
Pancar Motoru
şimdi sanırım diğer tartışmaları bir kenara itip objektif olmak gerekiyor. kullanım maliyeti, kanıtlanırlık, güvenirlik, Türkiye şartlarına uygunluk açılarından ele alalım konuyu. ara farkla yamaha ybr 125 önde. söz konusu olan 125 lik bir makina. fiyat performans açısından değerlendirmek gerek. cbr fiyatına 2. el neler alınır. ben ikisine de bindim. bence cbr hondanın racing makina hevelsileri için piyasaya sürdüğü hadi toplayalım paraları dedirten bir üretim mantığı bandından çıkmış.yuh diyorum hondaya.

125 liklerde lider kesinlikle yamaha ybr 125.

tartışmak manasız.ikisi de aynı fiyattan satılıra tartışın bunları.

eğer binme şansın varsa bir kere bin ikisinede farkı zaten göreceksin!ama açık açık söyleyeyim önce cbrye binersen ybrye binemeyelirsin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar