ybr 250 deposu ybr 125 olurmu acaba

arkadaşlar ybr 125 var acaba ybr 250 depo kısmı ybr 125 olurmu olsa yakışırmı sizce nasıl bi fikir :queen:

sadece bi düşünce daha büyük iri duruyor yakışır bence ama olmaz diyonuz saçma diyil bence :s

ya bencede mantıklı ybr sınıfının en ince duran motorlarından ben yolda görünce cılızlıgından bisiklet sınıfına koyarım hep 250nin deposu uyarsa uymasada tornacı uydurur gerci:) güzel olabilir.

fikir cok saçma hacı bilmem tek banami saçma geldi ama saçma yani:mrgreen::cyclopsan:silent::pr:

adam hayal gücünü kullanmış sıkıntılarını giderebilmek için kıl sedat :) al şu motorunuda bi gün kapışak söz 4.vitesi gecmicem:D

Son düzenleme:
cbf 250 nin depo parasına rahatlıkla 2 el ybr bulabilirsin...

:D vallamı faz geçtim o zaman ben o kadar pahalı oldunu düşünmemiştim

Depo artı ufak tefek birkaç değişiklikle birlikte
ilk YBR 250 görünümlü YBR 125 senin eserin olacak.
Böylece Doğan görünümlü Şahin olayına motosiklet
aleminde imzanı atmış olacaksın. Şaka bir yana zor
ve çok masraflı iş zira YBR 250'nin parçaları çok
pahalı. Ama yeteneğin varsa, koşulları zorlarsan
fiberglas (cam elyafı) ile mevcut deponun üstüne
giydirme yapabilirsin, kalıp hazırlama, zımpara, macun
boya vb işleri gözün kesiyorsa elbette.
Bu konuda ayrıntılı bilgi için: fiber glass çalısması

gözüm kesmez ama yapabilsem durumum musayit olsa süper olur ama bazı arkadaşlar dalgasına yazmışlar olur bence ama sadece bilgisi olan varsa yazsın diyerekden bu konuyu açtım ama malesef yok

ybr125 tek başına çok güzel bi motosiklet böyle şeylere hiç gerek yok kanımca, en güzeli sadesi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YBR çok güzel zarif bir makina..Kıymetini bilmek gerek..YBR süslenir ama,,kesinlikle daha büyük bir depo takılarak değil..zaten ucube bişi olur..

yßr 125 in deposu 500-600 arası 250 ßüyük ihtimal 1.000ytl ßulur..görünüm dersen süper olur bence

gözüm kesmez ama yapabilsem durumum musayit olsa süper olur ama bazı arkadaşlar dalgasına yazmışlar olur bence ama sadece bilgisi olan varsa yazsın diyerekden bu konuyu açtım ama malesef yok

Yok yauv dalgasına falan yazmadı gerçek bu,bak burda da bi gif yaptım 250 nin koltuk yapısı ile havalandırma yapısının 125 e uymadıgı farkediliyor:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar