keeway superlight 150 - yamaha ybr 125
bu konu bu ara acyip kafamı karıştırıyor... özellikle keeway kullananlar yanıtlarsa çok güzel olur. çünkü bu başlıkta yeteri kadar ybr kullanıcısı görüşü var bence... keewayin yedek parça bulma sorunu ve şirketin el değiştirmsi nedeniyle tahmin edilen olası kalite düşüşüyle ilgili bazı yazılar okudum. bu iki motor gerçekten kafa karıştırıyor. HANGİSİ??? biri ama... ?
sana ne dicem bende keeway alıcam vede keeway derim çünkü altımda var bitane ve keeway şirketiyle çalışıyorum keeway çin değil tamamen hondanın malıdır.hondanın makedonyadaki fabrikasının patentini alıp orda üretiyolar ve honda malıdır. zaten ilk çıkan keewaylerin motorunda honda yazar tamamen avrupadır ve ben keeway kadar rahat ve zevk veren bir motor görmedim düşünsene daha ucuz bir fiyata hondaya bineceksin bunları çoğu motocu bilmez ama ben bir keeway hastasıyım bence kesinlikle KEEWAY.........
bu konu bu ara acyip kafamı karıştırıyor... özellikle keeway kullananlar yanıtlarsa çok güzel olur. çünkü bu başlıkta yeteri kadar ybr kullanıcısı görüşü var bence... keewayin yedek parça bulma sorunu ve şirketin el değiştirmsi nedeniyle tahmin edilen olası kalite düşüşüyle ilgili bazı yazılar okudum. bu iki motor gerçekten kafa karıştırıyor. HANGİSİ??? biri ama... ?