evet ybr125 gerçekten süper. Ama ebatları ÇOK KÜÇÜK.. Keeway daha bir yapılı duruyor.. YBR ile Twister arası bi tipi var...
biz ne büyük ebatlı motor gördük ama performansını göremedik:mrgreen:
evet ybr125 gerçekten süper. Ama ebatları ÇOK KÜÇÜK.. Keeway daha bir yapılı duruyor.. YBR ile Twister arası bi tipi var...
BENİMDE TERCİĞİM KESİNLİKLE YBR OLUR AMA SADECE MARKADAN DOLAYI YBR YE JAPON MALI DİYOBİLİYOSANIZ MOTORDAN HABERİNİZ YOK DEMEKTİR YBR NİN GÖVDESİNDE BİLE KOCAMAN MADE İN CHİNA YAZIYO SADECE YAMAHA MARKA JAPON DUR YBR125 ÇİN MALIDIR ÇİN ÜRETİMİDİR FAKAT DEDİĞİM GİBİ MARKA GÜVENCESİ OLDUĞUNDAN YBR DERİMbir gün bu günlerin geliceğini kahinler bana yıllar öncesinden mail atmışlardı
hangi zihniyet gidipde çin malıyla japon malını kıyaslar anlamam
şimdi bir kaç arkadaş çıkar gene felsefe edebiyata başlar yok kewway macarmış da yok yamaha çinde üretimde yapıyormuşda.
işin aslı belli al japon kafan ruhun bedenin alet edavat takım çantan rahat etsin![]()
sana ne dicem bende keeway alıcam vede keeway derim çünkü altımda var bitane ve keeway şirketiyle çalışıyorum keeway çin değil tamamen hondanın malıdır.hondanın makedonyadaki fabrikasının patentini alıp orda üretiyolar ve honda malıdır. zaten ilk çıkan keewaylerin motorunda honda yazar tamamen avrupadır ve ben keeway kadar rahat ve zevk veren bir motor görmedim düşünsene daha ucuz bir fiyata hondaya bineceksin bunları çoğu motocu bilmez ama ben bir keeway hastasıyım bence kesinlikle KEEWAY.........