ybr 125 mi yoksa cg 125 mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar, uzun süren sancılı motosiklet arama dönemimden :pr: sonra keseme son zamlarla uygun olan iki motor kaldı. cbf 250 ne yazıkki biraz daha :salut: bekleyecek beni.. çin mallarını yeterince inceledikten :farao: sonra yalarına bile yanaşmamaya karar verdim. Ben yamaha ybr 125 ile honda cg 125 arasında kararsız kaldım. bu konuda bana bilgi verebilirseniz sevinirim. fiyat olarak yamaha daha uygun ama honda daha oturaklı gibi duruyor. bir kaç güne kadar alacağım için acil yorumlarınıza ve bilginize ihtiyacım var.
bir diğer konuda aksesuar.. o kadar farklı mallar o kadar farklı fiyatlardaki insan şaşırıyor. aynı kaska 160 diyen de var 105 diyen de.. bana olmazsa olmaz, mutlaka almamın gerekli olduğu şeyleri söylerseniz en azından bütçemi ona göre ayarlayayım. yada ankaradaki arkadaşlar içinde bana bu konuda yardımcı olacak kimseler varsa telefonum 542 676 73 26. teşekkürler arkadaşlar. :cat:

honda cg 125 derim ben daha once ybr de kullandım ama biraz nazlı bi motor simdi bende de cg125 var ve motorumdan cok memnunum:cat:

valla teknik olarakbilgim yok ama sitil ve renk güzelliği bakımından ybr hatta siyah derim olmazsa kırmızı derim

ikiside iyi ikisinide kullandım honda daha kuvvetli çıktı ybr güzel ama biraz nazik ona göre ama ikiside piyasadaki çinlilerden güsel.

motorumun tek kıl olduğum yanı biraz zor çalışıyor
galiba kronikmiş

eet orası doğru ybr biraz zorluk çıkarıyor bide motor soğuk ve buji eski ise

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar