- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar, uzun süren sancılı motosiklet arama dönemimden
r: sonra keseme son zamlarla uygun olan iki motor kaldı. cbf 250 ne yazıkki biraz daha :salut: bekleyecek beni.. çin mallarını yeterince inceledikten :farao: sonra yalarına bile yanaşmamaya karar verdim. Ben yamaha ybr 125 ile honda cg 125 arasında kararsız kaldım. bu konuda bana bilgi verebilirseniz sevinirim. fiyat olarak yamaha daha uygun ama honda daha oturaklı gibi duruyor. bir kaç güne kadar alacağım için acil yorumlarınıza ve bilginize ihtiyacım var.
bir diğer konuda aksesuar.. o kadar farklı mallar o kadar farklı fiyatlardaki insan şaşırıyor. aynı kaska 160 diyen de var 105 diyen de.. bana olmazsa olmaz, mutlaka almamın gerekli olduğu şeyleri söylerseniz en azından bütçemi ona göre ayarlayayım. yada ankaradaki arkadaşlar içinde bana bu konuda yardımcı olacak kimseler varsa telefonum 542 676 73 26. teşekkürler arkadaşlar. :cat:
bir diğer konuda aksesuar.. o kadar farklı mallar o kadar farklı fiyatlardaki insan şaşırıyor. aynı kaska 160 diyen de var 105 diyen de.. bana olmazsa olmaz, mutlaka almamın gerekli olduğu şeyleri söylerseniz en azından bütçemi ona göre ayarlayayım. yada ankaradaki arkadaşlar içinde bana bu konuda yardımcı olacak kimseler varsa telefonum 542 676 73 26. teşekkürler arkadaşlar. :cat: