- Konu Yazar
SLM ARKADAŞLAR YBR 125 TE DEVRE KESİCİYİ İPTAL ETTİREN VARMI CVP LARINIZI BEK..!
[/URL[/IMG]
evet arkadaşım 8500 devırı geçmıyor onu nasıl ıptal ederız
evet arkadaşım 8500 devırı geçmıyor onu nasıl ıptal ederız
Limitleri zorlamayın bence. yüksek evir demek yüksek tork yüksek ivmelenme demek değildir (!)
Yükske ivmelenme ve tork 8500 devirin altındadır..
motorunuz ve kendinizi riske atmayın, Bide bunun durması var..
5. viteste pek abartmadım ama diğerlerinde 12 ye kadar çıkılıyo ...
tabi bizimkiler eski kasa oluyor biraz![]()
hocam bunların fiyatı nedir TVS ye takılır mı ??
ybr de zaten arkalar disk değil durmak başlı başına bir problem oluyoale:
Hurricane biraz kazınırsak tvs ye takarız ama tavsiye etmem
ben bir kere yedim motoru subap pistona çarptı 11000 devir de piston ,silindir
,silindir kapağı, krank rulmanlarına metal kaçtı onlar da değişti çok kötü koydu yani kısaca:queen:
Daha yeni fuardam dnüşte haremden bi kapattim yokuş aşagi 122 gördüm dev,r saati 10 bindeydi:mrgreen::mrgreen:
bu kadar büyük sorunu nasıl veriyor ya??? peki 14000 RPM çeviren makinalar nasıl oluyo sistem olarak?
nasil girer ya 5. vitste 12 bin devire zaten 11.500 de en fazla ksiciye giriyo dostum bence sen yanliiş gördün ben bu güne kadar en fazla 10 500 gördüm ama 5. vits için konuşuyorum bizimkiler ybrmi degil yoksa senin altinda başka tip bi ybr mi var:queen:
14bin çeviren makina 16 binde red line a giriyor 17500 dede kesiciye, ona göre dayanıklı malzeme kullanıyor adma su yağ vs sogutma kullanıyor, piston kolu kranka ona göre yakın mesafede yani adamlar bir cdi beyni yada enjeksiyonla devri kafalarına göre koymuyorlar..
o zaman ben motorda krank kolunu kısaltıp yağ soğutucu koyup cdi beyni takarsam olur bu iş??