ybr 125 arızası stop etme problemi

götür bir yetkili servise yapsınlar arkadaşım. kıy biraz parana kurtul.

arkadaşlar motor marka diye sorunsuz olucak diye birşey yok fakat ybr125 in jikle kolu varsa yeni göz ağrım yeni kasalı ybr125 tende soğudum.jikleli olduğunu bilseydim hiç yanına yaklaşmazdım ya en iyisi gerçekten cbf150 hiç böyle birşey yaşamadım.jikleli motorlardan bu güne kadar azmı çektim ben

arkadaşlar motor marka diye sorunsuz olucak diye birşey yok fakat ybr125 in jikle kolu varsa yeni göz ağrım yeni kasalı ybr125 tende soğudum.jikleli olduğunu bilseydim hiç yanına yaklaşmazdım ya en iyisi gerçekten cbf150 hiç böyle birşey yaşamadım.jikleli motorlardan bu güne kadar azmı çektim ben

Marka açısından değilde, şimdi hiçbir yerinde problem yok o nedenle bu motorlar da belirsiz arıza çok zor olur..Şimdi marka işine girersek karakolda biter...:rendeer:

Karbüratörle alakası yok bence anlattıklarına bakarsak,elektirikle ilgili galiba.hareket halindeykenmi stop ediyor tam anlamadım?Birde ybr kaç model.

Marka açısından değilde, şimdi hiçbir yerinde problem yok o nedenle bu motorlar da belirsiz arıza çok zor olur..Şimdi marka işine girersek karakolda biter...:rendeer:

yok ben tarafsız konuştum zaten cbf150 mi sattım.ybr125 de kendini hayli hayli kanıtlamış bir motor buna lafım yok arıza konusuda her motorda olabilir fabrika hatası da olabilir.son zamanlarda yeni kasalı ybr125 te hoşuma gitmeye başlamıştı ki sorundan değil jikle kolundan dolayı sitem ettim.marka konusu yok yani ikiside dünya markası:mrgreen:

manifolt bağlantısına bak gevşeme varmı, karbüratörde emiş contası varsa ona bak yıpranmışmı, bence havasıyla ilgili problem

arkadaşlar aynı sorun bendede oldu bende kanuni 150 trex var 2 gündür aynı sorunu yaşıyorum imdaaaaaaaaaaat

subap ayarı bozukkkkkkkkkkkk..... bugun bende aynısı oldu subap ayarı cektım duzeldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar