Abi aradaki lastik boğaz yırtılmıştır veya çatlamıştır yenisini almak yerine böyle bir onarım yapmayı tercih etmişlerdir.Benim anlamadifim iki nokta: karburatore neden macun cekilir? Amortisor neden lastikle baglanir?
Sebebino tahmin ettim de, insan canini emamet ettigi bir seye nasil bu kadar kotu davranir onu aklim almadi.Abi aradaki lastik boğaz yırtılmıştır veya çatlamıştır yenisini almak yerine böyle bir onarım yapmayı tercih etmişlerdir.
Amortisörün bağlantı noktasında ise burç vardır o burç koptuysa amortisörü oraya sabitlemek için kullanılmıştır ancak bu yapılan işler son derece yanlıştır ve amortisöre yapılan işlem hayati tehlike bulundurmaktadır.
motor yamaha diye bir markanın ybr denilen bir modeli, bilmem duydun mu hiçSebebino tahmin ettim de, insan canini emamet ettigi bir seye nasil bu kadar kotu davranir onu aklim almadi.
Bir de kontak her anahtarla calisiyorsa gecmisinde calintilik bir durumu clvardir diye de suphe ederim.
Abi kontak içindeki pinler zamanla aşınabiliyor ve her anahtar ile çalışır hale gelebiliyor bu yüzden çalınma durumu olacağından emin değilim. Aslında amortisör fotoğrafına tekrar baktım ve eskiyen burç yerine yapılmış bir işlem gibi duruyor.Sebebino tahmin ettim de, insan canini emamet ettigi bir seye nasil bu kadar kotu davranir onu aklim almadi.
Bir de kontak her anahtarla calisiyorsa gecmisinde calintilik bir durumu clvardir diye de suphe ederim.