Yazlık ve kışlık mont arasındaki fark

Merhaba arkadaşlar mont alicam alpinestars jaws deri mont düşünüyorum bu montu kışın giyeriz üşütmez herhalde ama bu istanbulun sicak havalarında nasil olur terletir mi yazlık mont almam gerekir mi revit gt air falan gözüme çarptı yani iki tane mont almam fazla lükse mi kaçar yoksa gerçekten kullanışlı olur mu ?

Valla ben heryeri fileli montla su içinde kalıyorum yeri geliyor ki ben terlemeyen bir adamım genel yaşam alanlarında. Deri montla doğal kaynak suyu üretirsiniz sıcaklarda :D

Aga deri kışın dondurur yazin yandırır piste falan cikmayacaksan tekstile yonel derim yoksa senin icin sadece starbucks ın önünde görüntü olur

Kışın kazak üstüne giysek sıkıntı olacağını düşünmüyorum üşütme açısından bence deri montu sadece piste çıkan insanlar giymemeli tekstil montlarina göre koruması daha iyi ve daha uzun omurlu diye biliyorum bu havada yazlık bile terletiyo diyosunuz mecbur ikisinide alicaz o zaman montsuz motor kullanmak çok güzel histir tabi ama allah muhafaza güvenlik önemli ekipmansız gezilmez

2 tane mont lüks değil olması gereken.1 yazlık fileli birde 4 mevsim alırsın 2 tane yazlık montun olur.Yazın sürekli aynı montu giyersen rengi soluyor.revit gt air iyi bir tercih olur.

Fileli dainiese air flux montum var. Yazın çok iyi.
Kışın üzerine kabanımı giyiyorum :)

Sağolun arkadaşlar o zaman birtane alpinestars jaws alıyorum birde revit gr air alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar