yazlık motosiklet montuna ne kadar para verilmeli

sevgili abilerim. malum ağustosu yarıladık havalar ağır ağır soğuyacak artık. şimdi revit' in ciks şekil yazlık montları var tarmac air gibi. bunlar yazlık fileli mont. bunlara 450 500 hatta 600 lira bayılmak doğru mudur? . yoksa venomdan ucuz bir mont ta aynı işlevi görür mü ?
sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? şimdiden teşekkürler

Winter is coming diyorsun ama elbet yaz gelecek güzel birşey al seneyede giyersin :wiinkk:

O dediğin ''ciks ,şekil'' revit tarmac montu kullanıyorum . Bence gerekli . 1 canım var . Param varsa alırım , yoksa alabileceğimin en iyisini alırım .

sen hiç şöööyle sağlam bi düşmemişsin motordan belli.

tamam 600 tl falan çok ama alt üst bir takıma 400 tl çok değil.

4 mevsimlik venom kullanıyorum 2 sene önce 230 TL e almıştım gayette memnunum.yazın termal içliği çıkarınca gayet konforlu yazlık bir hal alıyor.kışında termal içliğini takıp sıkı bir polarla giydiğimde zerre üşütmüyor.fiyat-kalite oranı gayet iyi tavsiye ederim.

Bulabilirsen bering aero alın. Bizzat revit tarmac air ile karşılaştırdım. Hiç bir eksiği yok. Ancak knox sırt koruması biraz kaba ancak güvenli tabi oda verirseler.

Bazılarınız tepki göstereceksiniz biliyorum ama bence (meslek olarak kullananlar dışında) motosiklet daha çok havalar güzelken keyif veren bir araç. Yağmur çamurda hiç kullanmadım mı diye sorarsanız evet kullandım ama ben mümkün mertebe havalar ısınınca kullanmaktan yanayım. İşte bu sebeple baharda Dainese'nin yazlık fileli montunu aldım. Yaklaşık 650TL bayıldım ancak çok çok da memnunum. Yazın başında ve sonunda iyi bir polar giyip, rüzgarlığını da taktığımda oldukça sıcak da tutuyor. Dolayısıyla benim gibi düşünüyorsanız yani çoğunlukla motoru yılın 3-4 ayı kullanıyorsanız o zaman yazlık monta öncelik verin ve iyi bir ürün alın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar