cevaplarınız için teşekkürler.
motor için özel yelek olabileceğini düşünmüştüm ama söylediklerinize göre iş güvenliği yelekleri işimi görecek.
muhtemelen yeleğin bol olmaması gerekiyordur üzerimde dalgalanmaması için. motor montumu giyip üzerinde deneyerek alayım.
fosfor yeşil daha dikkat çekiyor diyorsanız ben de bundan alayım bi tane.
Revit athos yelek diye bir aratın.
merhabalar,
Yamaha yazlık mont aldım. yolda farkedilmeyi arttırmak için mont üzerine bir reflektörlü yelek almayı düşünüyorum. Bunun için önerebileceğiniz ya da yeleğe alternatif önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
tşk.
tşk. şimdilik bundan sipariş verdim. umarım 1 aydan önce gelir.
tşk. şimdilik bundan sipariş verdim. umarım 1 aydan önce gelir.
Keşke daha ucuz, daha hızlı eline ulaşabilecek, daha fazla görünür olan, montundan da düşmeyecek tipte ve cepleri de olan benim gönderdiğim yelekten alsaydın.
Güle güle kullan.![]()
iyi yapmışsın. Diğerlerinde kendini gs ci amcalar gibi hissediyor insan ya da yol çalışmasında çalışan amcalar gibi. Bu daha spor ve amaç odaklı
Gece Floresan Yüksek Görünürlük Yansıtıcı Güvenlik Yelek Elastik Kayış Floresan Gece Koşu Sürme Donanımları ücretsiz kargo
http://s.aliexpress.com/Qr6NVzyA
(from AliExpress Android)
Arkadaşın linkini verdiği yeleğin aynısı daha ucuz fiyata. Arkadaşın satıcı biraz Türk esnafla takılmış galibaÜrün kargolanmadıysa iptal edin buradan alın.