yazlık ceket

Bering aero kalite ve koruma olarak giriş seviyesinin biraz daha üstü.
Ben siyah rengini kullandım.
Izmir'de 3 sezonda rengi gri-mor arası birşeye döndü :)
güneş ve uv etkisi.
Açık gri olanı tercih edilebilir.
Havalandırması ve şekli iyi bir modeldir.
teşekkür ederim yorumun için
bende 193 boy 120 kilo ile heveslendim revitin tarmac air veya gt r air modellerinden birini alıcam gibi duruyo ama kısa gelicek. millete güldürmeyelimde kendimize:)
:)

Prohel alaska
http://www.motosikletim.com.tr/alaska-mont-kirmizi 600d kumaş falan bunu alacagim ben

bu mont için mi duydunuz.peki ross kullandınız mı yazlık modeli veya bilginiz var mı hangini almalıyım
bende bilenlerden görüş alıyorum ilk beringi deneyeceğim cross yani body armorlar sürtünme karşı dayanıksızdır yararlı olacak bir video

Bu mont benim kullandığım mont gayet güzel sağlam bir mont . 4 mevsimlik ama içindeki astarları çıkmasına rağmen yazın yinede birazcık pişiriyor o yüzden fileli 2. bi mont şart yaz için :)

Monttaki fileler çıkıyor montunda kendi havalandırması olur havalandırmayı aç baya faydası oluyor :)

arkadaşlar tekrardan sorularımla geldim bugün izmirdeydim ls2 shogun marka kask aldım ama yazlık ceket konusunda ross bering venom bulamadım bir mağazada ross buldum fakat açık renk yoktu bu sefer çıtayı yükseltmeyi düşündüm biraz birikim yapmışım :) 4riders deri ceket alsam yazın rahat edebilir miyim bunu kışın da kullanmaya düşünüyorum bu yüzden fiyatı yükselttim
http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-deri-ceket-pmu2204

Bende Mont Bakınıyorum, Aklımda Ross Airflow Siyah Var Sırt Koruması Dahi Var.

Dainese Full Body. sahibinden'de mevcut fiyatıda makul tüm korumaları sertifikalı onaylı.
ngo8.jpg

p8hs9.jpg

Acerbis'de güzel marka. Dainese'den daha güzel şık duruyor. Koruma seviyeleri aynı yazıyor.
fe7c1.jpg

ne yazık ki rossun açık rengi yok siyah almak istemiyorum full body armor surtunmeye dayanıklı değil bu linkini attığım ceket nasıl olur

full body armor surtunmeye dayanıklı değil

ross dediğin ceketten en az 100 kat daha dayanıklıdır eminol. Korumalar kompozit denen plastikten. Bu plastik uçak yapımında kullanılıyor. Deri yada 600 D polyester duratex olan textil ceketlermi daha iyi sence? sivri bir kayanın üzerine sırt üzeri düştüğünü düşün, yada yerde sürünerek gittiğini düşün, kompozit senin kaymanı sağlar.

sxca.jpg

zaten fiyatı belli ediyor

ross dediğin ceketten en az 100 kat daha dayanıklıdır eminol. Korumalar kompozit denen plastikten. Bu plastik uçak yapımında kullanılıyor. Deri yada 600 D polyester duratex olan textil ceketlermi daha iyi sence? sivri bir kayanın üzerine sırt üzeri düştüğünü düşün, yada yerde sürünerek gittiğini düşün, kompozit senin kaymanı sağlar.

http://imageshack.com/a/img841/3650/sxca.jpg

zaten fiyatı belli ediyor
fiyatından belli oluyor karşılaştırılmayacak iki markayı ele almışsın fakat fiyat olarak 400 tl yi geçemem bu konuda

bunun bir alt modeli 400 tl civarında. fakat tarz olarak sevmemiş olabilirsiniz. bende pek bu sekilde sürmekten yana değilim ama üzerine bir hırka bol bir tsört bile giyilebilir. hem kısında kışlık mont içine giyilebilir. benim önerim sadece, yoksa sizin baktıgınız ceketler tarz olarak bencede cok daha güzel.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

deri mont isteyen varsa bu ilandaki deri montu satıyorum. XL beden sıfır ve fiyatı 300 tl. aldıgım motosikleti pistte sürmek icin aldım fakat tulum şart oldugu için bu montu hiç kullanmıyorum. tulumum iki parca ve sokaktada cok rahat giyiliyor. bu sebeple sadece dolabımda duran tex deri montumu satıyorum. düşünürseniz yazabilirsiniz. buda gittigidiyordaki ilanı ve fiyatı.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/tex-1060-deri-mont-113938992?keyword=&gclid=CLn46O2Is74CFQP3wgod6r8ASg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
m36gi.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar