Yazıklar olsun.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malesef türkiye bu duruma geldi
şimdi ben ne desem kanunen suç

o yüzden cem karaca dan alıntı yapıyorum sadece

durduramayacaklar halkin coşkun akan selini

gardiyanları ve yargıçları ve savcıları
hepsi halka karşıdır
kanunları, yönetmelikleri, bütün kararları
hepsi halka karşıdır
dergileri, gazeteleri, bütün yayınları
hepsi halka karşıdır

bunların hiçbiri onları kurtaramayacak
durduramayacaklar halkın coşkun akan selini

panzerleri, kelepçeleri, bütün silahları
hepsi halka karşıdır

zindanları, tutukevleri, işkenceevleri
hepsi halka karşıdır
borsaları ve şirketleri ve iktidarları
hepsi halka karşıdır

bunların hiçbiri onları kurtaramayacak
durduramayacaklar halkın coşkun akan selini

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yine başlamayın ya
bir polisin hatasını niye genele yayıyorsun 5x

polemiğe girmeyelim. herkes neyin ne olduğunu biliyor isteyen sesini çıkarır isteyen üç maymunu oynar

Ben yorum yapmıyorum artık :cherry:
Anlayan anladı... :mrgreen:

kraljames'i özledim ben :salut:

burda bir polis yüzünden hepsini karalamaya gerek yok arkadaşlar. Bence bu polis üzerindeki üniformaya ve maskeye güvenerek yaptığı bişey.Ne diyelim gerçi videodan önceside görünmüyor ama bunuda göz ardı etmeyin.

Esi gorulmemis bir yuzsuzlukle hala koltuklarina yapismis oturan, kiclarini toplayamayan Istanbul Valisi, Istanbul Emniyet Muduru ve Icisleri Bakani, hele bi de cibanin basi Basbakan. Sizleri teker teker alninizdan opuyor, tebrik ediyorum. Turk tarihinin gelmis gecmis en beceriksiz ve en yuzsuz yonetimini gozler onune serdiniz ya, helal olsun. Sizler gibisi gelmedi, gelmeyecek. Cidden ayakta alkisliyorum. :farao:

Şimdi biraz düşünün.
Hayatı boyunca hiçkimse tarafından kaale alınmamış, kimseye sözünü geçirememiş, kimseye kendini dinletememiş birisi. Hayat sürecinde sadece tüketmek görevi üstlenmiş, üretmekten her uzak durmuş, ailesine, çevresine ve ülkesine hiç katkıda bulunmamış birisi.

İşsizlikle boğuşmuş. İş beğenmemiş. Dahası, herhangi bir meziyeti veya eğitimi yok. Üretkenlikten uzak birisi.

Kendi sorunlarını bile dinlemekten aciz. çevresinde hiçkimsenin sorununa ortak olmamış.

Çevresinde birşeylere sahip, biryerlere gelmiş insanların, sahip olduklarından isteyen, ancak onlar gibi davranamadığının farkına varamayıp, sahip olamadıkları için anlam veremeyen birisi.

Ve biz ona devletin kutsal bir gücünü veriyoruz. Devleti, milleti, halkı, geleceğimizi koruma görevini veriyoruz. Dahası o insanlara bir FIRSAT veriyoruz. Gel bizleri koru, gel emniyet güçlerine katıl diye.

Elbette bir tane kendini bilmez, kendisine verilen gücün, aslında hep var olduğunu, kendisine gücünden değil, şahsından dolayı saygı veya korku duyulduğunu sanan birisinin yaptıklarını, Türkiye'nin en şerefli, en kutsal hizmeti gerçekleştiren kurumuna mal edemeyiz. Ama tepki gösterilmediği, kurumun yıpratılacağı korkusuyla ses çıkarılmadığı sürece, bu ve bunu gibi insanlar, belkide öfkesine yenilip, masum bir insanın canını yakacak.

İster öğretmen, ister polis, ister tapu görevlisi, hakim, doktor, avukat, şoför, dişçi, temizlik görevlisi... Yaptıkları kuruma mal edilmeyen bir durumda, kurum da olayı ört bas etmemeli, bu gibi kişileri asla arasında barındırmamalıdır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir polisin yaptığına bakarak tüm polis camiasını suçlayamayız.
Bu nedenle diğer polislerin yaptıklarına da bakmanızı öneririm.:)

1 Mayıs 2007 türk tarihine yeni bir utanç sayfası olarak geçmiştir.
Demokratik haklarını kullanmak isteyen topluluklar polis tarafından, coplarla dövülmüş,üzerilerine gaz bombaları atılmış,aşağılanmıştır.
Hepimiz polislerin ne yaptığını televizyonlardan izledik.
Beni kahreden olayları Fransız televizyonundan izlememdir.
Yapılan yorumları ise unutmak istiyorum.

Olayları bu hale getiren İl deki en büyük mülki amirdir.

İstanbul Valisi derhal istifa etmeli ve halktan özür dilemelidir.

Bu olayları seyreden yöneticilerin herhalde ağzı kulaklarına varıyor olmalı...

Şahsi kanaatim şudur...

Tandoğan ve Çağlayan Mitinglerinin intikamı alınmıştır....

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim babamda bir emniyet görevlisiydi emekli oldu ama o polisin allah belasını versin...dicek bişey yok babası yaşındaki adama yaptığına bak g.tü yiyosa ben gibi gençlerin karşısına formasız çıksa ya

offf ya bütün polislere değil lafım ama üniformayı giyip
kendisini güçlü hissedenleri allaha havale ediorum
bu polisin en kısa zamanda cezalandırılmasını diliorum
heç sanmıorum ama işte lafın gelişi :pr:

bunda şaşılacak ne var ki polisin her zamanki tutumu....
çingeneye beylik vermişler önce babasını kesmiş....
bir de bu bir polisin yaptığı bir hareket emniyete bal gibi de mal edilir. 1 değil iki değil.... kılavuzu karga olanın demişler... mülki amirine bak, az bile yapmış bence çekip vurmalıydı o adamı orada....

sen kimsin taksim de yemek yiyorsun, bir de kalkmış devletin polisine el kol hareketi yapıyor.

Süper Moderatör (BBRR)
fikirlerinizi yazarken kimseye küfretmeden yazın ...

bir kişinin hatası tüm bir camiaya mal edilemez..

hakaret ederek sizde aynı duruma düşersiniz..

forum kuralları açıktır..uymayanlar hakkında gereği yapılır..

Herkesin işi kendine zor.Fırıncı tornacı madenci yerin 1000 metre altında diri diri mezarda.
15 yaşında kızlarımız konfeksiyon atölyelerinde hemen hergün gece 12-01 lere kadar mesaide.

Hele polis hiç şikayetçi olmasın hayatı riskteyse taksi şöförüde hatta madenci daha riskli.
Sosyal imkanları askerden sonra en iyi kesim polis,günlük hayatta ise kolaylıklar ve ayrıcalıklar onları bekliyor.
Boşunamı çocukların büyük kısmı ileride ne olacaksın deyince ya asker ya polis diyor.
Buna rağmen meslek disiplinini çiğniyorsa bu milleti ve devleti hak etmiyor demektir.

[NOT]Lütfen hakaret ederek değil medeni insanlar gibi fikir beyan ederek,yapıcı eleştirilerde bulunalım[/NOT]

Süper Moderatör (BBRR)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Konu üyelerin uyarıldığı halde küfürlü yazışmaları nedeni ile kilitlenmiş küfür içerikli mesaj yazan üyeler uyarılmıştır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar