- Motosikleti
- İki Teker Havada
- Konu Yazar
Fotoğraftaki sensin sanırım
yağışlı vakitlerde kısa yoldan götürüyolar, çoğu zaman da yol iptal ediliyo diye biliyorum.
Nasıl bu kanıya vardın?Fotoğraftaki sensin sanırım
Canını çok seven Hacı Murat alıp binsin. Motorla ne işi varinsanlar canını seviyor diye yaptığı yoruma bak vay arkadaş yaşın küçükse normal karşılarım aynı şekil 50 üstüysede, ortalama bir yaşta şu zeka seviyesine ve zihniyete sahipsen serisinden bir tedavi sürecine başla
Benim aklıma Ankaralı Namık geliyor.Eski den zontalar göster amcana pipini oğlum diye öğünür, eğlenirdi. Aklıma nedense o geldi.
dediğim gibi acilinden bir destek al bariyerlere girmiş bedenini insta haber sayfalarında görmedenCanını çok seven Hacı Murat alıp binsin. Motorla ne işi var
Hadi işine hadiidediğim gibi acilinden bir destek al bariyerlere girmiş bedenini insta haber sayfalarında görmeden
Kar yağışı bir yana şiddetli yağmur varsa sürücü kursu çalışmayı iptal eder. Durumu adaylara bildirir. Farklı hareket eden bir sürücü kursu henüz görmedim. Çünkü çalışma esnasında (özelikle akan trafik) görüş ve yol tutuş şartlarından veya acemi sürücünün hatasından doğan bir kaza nedeniyle usta öğretici ve sürücü kursu ağır sorumluluk altına girer. Bu durumu bilen ilçe sınav komisyonlarının şartlar uygun değilse sınavı ertelemesi gerekir. Kötü şartlarda sınav yapılmak isteniyorsa. Aday dilekçe yazıp ilçe sınav komisyonuna verilmesini isteyebilir. Tedbiren dilekçenin fotoğrafını çekip saklayabilir.yağmurda karda eğitim verilmiyorsa sınavda bu ortamda yapılmamalı.
Kar yağışı bir yana şiddetli yağmur varsa sürücü kursu çalışmayı iptal eder. Durumu adaylara bildirir. Farklı hareket eden bir sürücü kursu henüz görmedim. Çünkü çalışma esnasında (özelikle akan trafik) görüş ve yol tutuş şartlarından veya acemi sürücünün hatasından doğan bir kaza nedeniyle usta öğretici ve sürücü kursu ağır sorumluluk altına girer. Bu durumu bilen ilçe sınav komisyonlarının şartlar uygun değilse sınavı ertelemesi gerekir. Kötü şartlarda sınav yapılmak isteniyorsa. Aday dilekçe yazıp ilçe sınav komisyonuna verilmesini isteyebilir. Tedbiren dilekçenin fotoğrafını çekip saklayabilir.
Sınav aracı sınav öncesi ve sınavda arıza yapabilir. Zamanında temin edilirse herhangi bir sürücü kursuna kayıtlı olmak şartıyla aynı kategoride araç temin edilir. Kurs araç değişiklik formu doldurarak durumu bildirir. Kurum aracı dışında veya başka sınıf araç kabul edilmez. Araç temin edilemezse sınav sona erer. Tutanak tutulur. Adayın sınav hakkı yanmaz. Fakat bir sonraki sınavın yine sınav ücreti vardır. Düzgün sürücü kursları bu ücreti kendisi öder.Ben A2 pratik sınavına gittiğimde, sınav motosikletinin bozulduğunu, sınava giremeyeceğimi buna bağlı olarak ta sınav da başarısız sayılıp bir hakkımın yanacağını söylediler. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Bende orada kendi 100 cc motosikletim olduğunu, onunla girebileceğimi söyledim, kendi motosikletim olduğu için kabul edilmez dendi, tartışma falan derken orada bulunan bir üst grup ( A ) sınavında kullanılan MT07 ile sınava girdim.
Sormak istiyorum. Sınav motosikleti bozuksa, bunda benim kusurum olmadığı halde, ben başarısız olup, hakkımı kaybedebilir miyim?
Motosiklet bozuk olduğu zaman ne yapmaları gerekiyor, prosedür nedir?
Bir de başarısız olsam uygun olmayan MT07 ile sınava sokuldum diye itiraz edebilir miydim.
Tabi ben ehliyetimi aldım, olay kapandı ama hazır konu açılmışken bilen arkadaşlardan durumu öğreneyim dedim.![]()
Arkadaş küfürü basmış gitmişMonza nere gurban Münih mı?
Ayrıca birkaç damla yağmurda topların ıslanmaz![]()
Boş adam çok. Herkes her şeyi biliyor sorarsan ama gercekte bı mikim bildiği de yok.Arkadaş küfürü basmış gitmiş
Ego kasmış aklınca
Bence gayet isabetli bir karar olmuş. Yarın öbür gün bu adaylar karlı yollarda sokağa çıkacaklar. Düşecekler, kaza yapacaklar, o zamanda diyeceğiz ki "Sana kim ehliyet verdi? Ehliyeti kasaptan mı aldın?"