- Konu Yazar
Evet arkadaşlar, yalaşık olarak 1,5 hafta önce satınaldığım ve parasını peşin olarak ödemiş olduğum Yamaha Fazer motorumu uzun bir bekleyiş sonucunda dün akşam teslim almaya gittim. Servis kontrollerini yapmış ve bana teslim etti. Çalıştırdım herşey normal 10 mt. gittim ruhsatı almayı unuttum kontağı kapatıp geri dönüp ruhsatı aldım. Sonra çalıştırmak için marş' a basıyorum ateşleme yapmıyor ??? İte, ite servise götürdüm ve çalışmadığını söyledim. Neyse baktılar sağına soluna vs. Aküsünu şarj etmemiz gerekiyor dediler bana !!! Nasıl yani dedim akü ? şarj ? siz bunu kontrol etmedinizmi kardeşim ? ya abi işte ettik vs vs. söktüler aküyü şarj' a bağladılar. Ben yıkıldım tabi atsan atılmaz, satsan satılmaz. Tüm hevesimi kırdılar diyebilirim. İçimden lanet olsun dedim, Türkiye' de birkez daha anlamış oldumki sorumsuzluk, iş ahlakı, yaptığı işe saygı, tecrube ne yazık' ki yok. Motorum' a ne oldu diye soracak olursanız halen serviste aküsü şarj ediliyor dün akşam 19:30' da şarj' a takıldı daha dolmamış Kısmetse başka bir numarası çıkmazsa 12:00' da teslim alacağım hadi bakalım hayırlısı daha neler göreceğiz. Firma ismi vermiyeyim' de bilenler bilir Antalyada YAMAHA' nın tek yetkili satıcısı kendileri, ve yetkili servisini bakan tek bir yervar. TÜRKİYEM SANA LAYIK OLAMAYANLARI BAĞIŞLA. ÇARE YOK !!!