Yaşlı çiftin motosiklet sevdası

Umarım ALLAH bizede böyle motosiklet üzerinde yaşlanmayı nasip eder ne kadar güzeller ama :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bize de hepimize de böyle motosikletli bir hayat, böyle paylaşılmış bir yaşam böyle güzelliklerle dolu dolu bir ömür kısmet olur inş. çok şekerler çoook :rendeer:

aa benim hemşehrilerimmiş! dedemin ve ninemin ellerinden öperim, yaşlanınca zorlaşmasına rağmen tutkularını bırakmamışlar, hayat her şeye rağmen güzel, tebrik ederim :)

Amca Sana Artık Bİ harley yakışır ha bu arada kaskınıda tak bence....:)

işte yaş ne olursa olsn insanın özgüveni ve özverisi bu olay burda biter

ya motor tutkusu ayrı bişi ya altda var 106 gtı yardır babam yardır bi şeyden sonra sıkılıon ama motorda inaninki 60 la bile gitsem yetiyo sıkmıyo daraltmıyo hep aynı zevk ilk aynı zevk :)

vay kırıkkale benim memleket :) ahılı kasabası zaten motor kasabası dıyebılırız her evde motor var çok gusel :)

Amcama helal olsun. Dur ben bi ziyaretine gideyim amcamın. Tanışalım bi tas ayranını içeyim.

Gerçekten helal olsun diyorum .. Nice yıllar daha motorun üzerinde geçsin Hasan dedecim :mrgreen:

motosikletle ölümü aynı kefeye koyanlara en güzel örnek hasan dede ve ailesi ne yaparsanız yapın yaşıyacağınız kadar yaşayacaksınız motosiklet değil ecel öldüdür.Nice mutlu seneler sürmenizi dilerim sevimli dedecim:rendeer:

valla helal olsun dedeye,motosiklet sevdası bu olsa gerek,dede bu azimle giderse harley de alır yarın bigün

motosiklet değil ecel öldürür bu cümleyi çok sewdim.... . sağlıklı kalın dede ve ninecim....

vay be bır ömur hem hayatlarını paylaşmışlar hemde zevklerını bu hayata yansıtmışlar dılerım kı allahtan bır ömur boyu daha sursun

Müthiş ya.

Valla Harley'im olsa idi gider amcayı ve teyzeyi günlerce gezdirirdim. Umarım isteğine kavuşur bir gün.

süper bişe yaa wallahi kazasız belasız sürüşlerini devam ettirip korusun allah

darısı bizimde başımıza...

HOG klubü üyeleri gitse,gezdirse,gönülleri olsa ne olurki?
zaten bi dünya yere gidiyorlar...
bikinili motor yıkama partileri bile veriyorlar....

isteseler yapamazlarmı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet sevdası anlatılamaz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar