Yarışta motoru fazla yatırmışım...

boy

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta yarışta Pirelli virajında motoru fazla yatırdığımı fark ettim. Pegler yere değdi ve metalin aşınma sesini duydum. Yarıştan sonra motorun sağ tarafına baktığımda aşınmanın sadece peglerde olmadığını, fren pedalının eğildiğini, şanzıman kapağının üzerindeki bir somunun yarısının yok olduğunu ve hatta grenajın bile asfalta sürtmüş olduğunu gördüm. Teknik servistekiler bu izleri görünce "sen intihar etmişsin bee, kayıp düşmediğin için çok şanslısın" dediler. Daha önce yarış ayaklığı setinin gereksiz bir parça olduğunu düşünüyorken artık olmazsa olmaz bir parça olduğunu öğrendim. Tabi motoru bu kadar yatırmayıp kendimi daha fazla dışa çıkarmam gerektiğine de karar verdim. Motorun bu kadar fazla yatabileceğine hayatta inanmazdım ama kendim bizzat şahit oldum artık. Yarış lastikleri gerçekten de süper lastikler, sakız gibi yapışıyor asfalta.

edy

millet nasıl yatarım diye düşünüyor mehmet nasıl yatmam diye. ilk yarışındı ama çok iyi bir deneyim kazandın bence. bir sonraki yarışlarda çok daha iddaalı olacağına inanıyorum mehmet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başarılar arkadaşım, kazasız belasız sürüşler.

boy kafana dikkat et okadar yatarsan yakında oda sürtebilir:p :mrgreen:

ilk yarışın olmasına rağmen çok iyisin başarılarının devamını dilerim..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
o kadar sürtüp kaymamışsın , vay be ,
başarılı yarışlar dilerim

seni canı gönülden alkışlıyorum :cherry:
iyi ki o yatışlarda artçın değildim :p

::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn

boy

@edy
millet nasıl yatarım diye düşünüyor mehmet nasıl yatmam diye.
Aynen öyle oldu :p Ama motor zaten yatmadan viraj alamayan bir alettir. Yarışta önemli olan motoru mümkün olduğunda dik tutmaktır. O yüzden ağırlık merkezini kendini dışarı çıkartarak dengelersin. Motoru yatırmak yerine bütün vüducu dışa atmak gerekiyor. Bir sonraki yarışta bazı şeyleri daha farklı yapacağım. Bakalım ne fark edecek...

Forumdan Uzaklaştırıldı
basarıların devamı dılerım abıcım...
aman dıyım dıkkatlı ol.....
fazla sürttürme... :mrgreen:

boy

Böyle bir açı oluyor herhalde :mrgreen:

mtrls4.jpg

gerçekten ne lastikmiş beee. hamuruna japon yapıştırıcı karıştırıyorlar sanırım:mrgreen:

mehmet senin lastiklerden bir çiftte rossiye gönderelim:mrgreen:

helal olsun valla başarıların devamını dilerim,lastiklere çok iş düşüyor tabi bide o lastikleri yönlendirene.

usta hayat sigortan varmi? :cherry: :cherry:
basarilarinin dewamini diliyorum ama fazla yatmadan lutfen :queen: :queen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
başarılar mehmet, yeni yarışlarda seni izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum...

yanlız bu ıste bır garıplık oldugu kesın.moto gp yı takıp edenler ve son yarısı ızleyenler bılır.rossı nın bıle yarıs esnasında vıraja gırıs acısı 72 derece'dır kı;bunun daha altı kesın kayıp dusmektır.boy un gosterdıgı acı bunun bıle altında..yınede basarılarının devamını dılıyorum boy arkadasım..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar