yaris pistinde motosiklet kullanmak istiyorum

Yaris pistinde kendi motosikletimi kullanmak istiyorum

• Kullanılan toplam oy
    17
Merhaba

Aramizda yaris pistinde motosiklet kullanmak isteyenler varmi?

Yada kimler kullaniyor?

Pist var,motor var,oraya çıkıcak adam da var ama işte bu işler böyle yürümüyor ki kim istemez kaymak gibi zeminde motor kullanmak ama malum şartlar sağolsun:pr:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İzmit körfez pistinde beş altı tur attım ve açıklıkla söyleyim ki boşuna heveslenmeyin ülkemiz sınırları içersinde pist denilen şey kesinlikle beş para etmez.

Otoban çok daha güvenli ve zevkli.

Super Moderator
@gixxer1000; Rotterdam'da durum farklıdır ama burada pist yok örneğin..

1000RR 'la ben de attım işte 5-10turcuk :p .. (boy Memet'e teşekkürler bu arada)

Heveslenin heveslenin:mrgreen:.
Ben çok hevesliydim pistten çıktıktan sonra yarış marış merakım kalmadı denecek kadar azaldı.
Piste bir girip çıkın, yarış isteğinizi kamçılayacak. E tabi istisnalar kaideyi bozmaz, şimdi biri bana gelipte " Yok öyle bir şey ben çok büyük zevk alıyorum, pistte motosikelt kullanmak kadar eğlencelisi yok." yazmasın. :p

aYe 'nin de dediği gibi otoban çok daha eğlenceli. Arabalar arasından geçmekte ayrı bir keyif o süratlerde.
Bir çeşit SS Dakar'ı bizim otobanımız, ne zaman nerden hangi hayvanların çıkacağı, hangi jantların nerelerden taş gibi fırlayacağı belli olmuyor.:queen: Bu da çoğu zaman SS makineyi eğlenceli hale getiriyor.::zencii::

Son düzenleme:

asm

Rotterdam'da bulunuyorsunuz galiba.

Hollanda'lı gurbetçiler vardı forumda yanlış bilmiyorsam.

Geçenlerde (aylar önce belki) pist deneyimlerini buraya aktarmışlardı.

Buradaki konuyu bulamadım malesef.

Bunu Google'da aratınca buldum.

http://www.gurbetmotorculari.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=97

Bu soruyu Türkiye'den biri sorsa idi bunun yanıtını vermeme gerek yoktu. İşi bilen arkadaşlar yukarıda giriş yapmışlar sebeplerine.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peki Izmir Autodrom'un durumu nasil?

İnan hiç bir fikrim yok, ama izmit gibiyse sakın ha derim, can güvenliği diye bir şey yok, zevkli bir yanı zaten hiç yok, tarlada ss sürmek gibi, her yer yama çukur, bitik kalitesiz asfalt vs. vs...

Ben de kullanmak istiyorum.Ve fakat;İstanbul Park'a (işbirlikçiler sağolsun) ecclestone efendi hazretleri el koydu.Diğer pistlerin hali içler acısı, pist demeye bin şahit lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar