Dostum senin de çabucak iyileşebildiğine çok sevindim. İnşallah ben de en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşurum. Zira birkaç saat önce doktorum geldi, durumum tamam çok iyi. Hiç bir problem yok fakat görüntü olarak hiç hoş değildi. :salut: Annemle ablam zor tuttular kendilerini. Moralleri çok bozuldu, tabi benim de. Bu kazanın bende ağır bir izi olacak. Çok şükür sağlığıma kavuşucam ama bacağımdaki iz hep bu kazayı hatırlatacak düzeyde. :salut: Yaklaşık 80 tane dikiş var. Görün işte memleketin halini. İlk müdahaleye yapan doktorun attığı 7 tane dikiş, bugün bana 80 küsür dikişe mal oldu. Ne diyim başka hiç bilmiyorum. Yorum yapamıyorum. Bu benim şanssızlığım mıdır yoksa başka bişey midir bilmiyorum. Doktorum da ailemin yanında sağolsun kötü motosiklet anılarını anlattı durdu. Kafayı yicem artık. :salut: Şu kazayı yaşamamış olmak için nelerimi vermezdim. Offf allahım sen bana sabır ver yaa... Çok moralim bozuldu bacağımı görünce. Kız arkadaşıma bile diyemedim çok kötü göründüğünü. Gerçi okur şimdi bu yazıyı... :salut:
hocam senin bu kadar demoralize olduğunu bilmiyordum...olayları çok rahat anlatmıştın...bende bazen hayatı geriye almak istiyorum ama asla olmuyor...izler önemli değil...engelli olmanın ne demek olduğunu bilebilirmiyiz sence...kalıcı bir durumun sakatlığın olsaydı ne yapardın...