Yarın ameliyata giriyorum...

Dostum senin de çabucak iyileşebildiğine çok sevindim. İnşallah ben de en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşurum. Zira birkaç saat önce doktorum geldi, durumum tamam çok iyi. Hiç bir problem yok fakat görüntü olarak hiç hoş değildi. :salut: Annemle ablam zor tuttular kendilerini. Moralleri çok bozuldu, tabi benim de. Bu kazanın bende ağır bir izi olacak. Çok şükür sağlığıma kavuşucam ama bacağımdaki iz hep bu kazayı hatırlatacak düzeyde. :salut: Yaklaşık 80 tane dikiş var. Görün işte memleketin halini. İlk müdahaleye yapan doktorun attığı 7 tane dikiş, bugün bana 80 küsür dikişe mal oldu. Ne diyim başka hiç bilmiyorum. Yorum yapamıyorum. Bu benim şanssızlığım mıdır yoksa başka bişey midir bilmiyorum. Doktorum da ailemin yanında sağolsun kötü motosiklet anılarını anlattı durdu. Kafayı yicem artık. :salut: Şu kazayı yaşamamış olmak için nelerimi vermezdim. Offf allahım sen bana sabır ver yaa... Çok moralim bozuldu bacağımı görünce. Kız arkadaşıma bile diyemedim çok kötü göründüğünü. Gerçi okur şimdi bu yazıyı... :salut:

hocam senin bu kadar demoralize olduğunu bilmiyordum...olayları çok rahat anlatmıştın...bende bazen hayatı geriye almak istiyorum ama asla olmuyor...izler önemli değil...engelli olmanın ne demek olduğunu bilebilirmiyiz sence...kalıcı bir durumun sakatlığın olsaydı ne yapardın...:pale:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
hocam senin bu kadar demoralize olduğunu bilmiyordum...olayları çok rahat anlatmıştın...bende bazen hayatı geriye almak istiyorum ama asla olmuyor...izler önemli değil...engelli olmanın ne demek olduğunu bilebilirmiyiz sence...kalıcı bir durumun sakatlığın olsaydı ne yapardın...:pale:

Abi çok haklısın da ameliyat yerimi görünce moralim bozuldu biraz. Şimdi tam daha iyi oldum diyodum, Sinan kardeşimizin ölüm haberini aldık. Şimdiki durumuma şükrediyorum ama malesef çok daha demoralize oldum diyebilirim. :salut: Allah hiç birimize kaza bela vermesin...

Beni şimdi cepten yeni motorcu bir arkadaş aradı...MT üyesi...Sinanın Kaza olayının onu çok kötü etkilediğini söyledi...o ful korumayla kaza yapar ölürse biz ne yaparız artık dedi...dert yandı...motordan hepimiz soğuyoruz...bence sen bu yaşadıklarından ders al ibret al ne bileyim unutmaya çalış...biraz sahilde yürüyüşler yap otobüse arabaya minibüse bin...bi zgenelde motorla birlikte sanki toplum dışına çıkıyoruz kendi yalnızlığımızı paylaşıyoruz gibi...ulaşım sorunu çözüyor derken bu tutkunun içinde hapsoluyoruz...motorla giderken inan Martı seslerine asla dikkat etmiyor insan...

buda bir vesile...motora bir süre ara ver...hem o kendine gelsin serviste hemde sen...hiç bişey olmamış gibi hayatına bence devam etme...motorsuzluğun tadını çıkar...hayat motorsuzda güzel...ha sahilde yürürken biyere takılıp ayağınıda kırabilirsin...hayat bize herşeyi getiriyor...tsunaminin getirdiği yığınlar gibi...üzerimize gelir bazen herşey...kaçamazsın...

daha büyük acılar yaşamadığımız için mutlu olmalıyız...mutlu olmayı öğrenmeliyiz...bazen kendimizi kandırmalıyız...ayağının halinden bahsetmişsin...Adanalı kardeşimiz kaza yaptı yakın zamanda...Pırlanta gibi Mühendisti...O da ayağını görünce çok üzüldü...ondan daha fazla üzülemeyeceğini düşün...

degerli arkadaslar,

bunca zamandir beni destekleyen, iyi dileklerini ve dualarini benden esirgemeyen siz degerli arkadaslarla son durumumu paylaşmak, sizlere sonunda iyi haberler vermek istedim...

burada hep birlikte dibe vuran bir hayattan tekrar dirilişin öyküsüne tanıklık ettik. işte bu tecrubemizde belkide en onemli asamalardan birine gelmiş bulunmaktayiz. evet - ayağa kalkma safhasindayiz, bunu takiben yurume, merdiven cıkma vb'ni tekrar kazanabilme...

6 agustostan beri Ankarada' yim. Burda Erdem Polikliniginde tedavi goruyorum. Doktorum Evren bey çok ilgili ve iyi bir insan. (Evren Bey'e olan sevgimin wallahi sahip oldugu 2007 model FZ1-Fazer'la alakasi yok !!! :queen: ) Kendisininde yardımlarıyla kısa surede ayaga kalktım ve nerdeyse yurume asamasina geldim.

ve babişkomla bu fotografi cektirebildim sonunda

ayakta1kz0.jpg

ilerleyen gunlerde sizlere daha da guzel fotograflar ve hatta eskiden oldugu gibi gezi anıları paylaşabilmek dileğiyle....

aa, nerdeyse unutuyordum - arkadaslar ben bir hayat arkadaşı arıyorum !!!

ammaaaaan, simdi ne dusundunuz merak ettim ?!? durun hemen kızmayin. yok efenim yok kari - kiz aramiyorum...(onlardan biz erkeklere hayir gelmez zaten) :p :mrgreen:

ben, bana arkadas olacak -hayat arkadasi olacak- yanlizligimi paylasacak, beraber gulup eglenebilecegim, gezdirebilecegim, yemek ismarliyabilecegim, elimi kolumu yalicak...

eeee - cok uzattim ama ! arkadaslar ben bir kopek
ariyorum. tercihen golden retriever. 2 en fazla 3
aylik. kiz yada erkek fark etmez.

yardimci olabileniniz warsa cok memnun olurum...

adi'da belli :p

C ı B ı R

nasil ama ? bi RR i eksik

saygılar
herkese ii gunler
kemal

… ve tekrar ayaktayım.

ayaktayimqt5.jpg

Gerçi bir manga adam yardımıyla bu fotoğrafı çektirmiş olsam da yine de bilmem kaç gün sonra sol ayağım üzerinde durabilmek çok güzeldi…

Hepimiz, kimi zamanlar aldığımız hatalı kararların sonuçlarına bir şekilde katlanma mecburiyeti içerisindeyiz. Kimi zaman bir şirketi zarar ettirir bu kararlar kimi zaman ise, benim durumum gibi, kendimizi ve birçok başka insanı üzen olaylara sebebiyet verir. Ama şu bir gerçektir, ne zarar eden bir şirket nede bendeniz için yaşam sona ermiş değildir. Son nefesimizi verene kadar hayat devam ediyor. Her zaman inişler ve çıkışlar var hayatta (evet biliyorum hep y=2x olsun istiyoruz hayat – ama maalesef y=cos(x) tir hayat).

İşte bugün atılan bu küçük adım, artık yavaş yavaş inişin tamamlandığını ve hatta yükselişe geçildiğinin bir göstergesi. Atılan bu küçük adım büyük bir gelişmenin işareti. Sizlerin müthiş desteğinin bir eseri…

Zor günlerin geri de kaldığı, her yeni günün bir öncekinden daha iyi olduğu bu günler hızla geçiyor. Ameliyat yaralarımın iyileşmesi ve eski gücümü tekrar kazanmak için yapılan çalışmaların ardından 6 Ağustos’ da Ankara’ ya protez imalatı için gidip bir sonraki fotoğrafta iki ayağım yerde poz verecem sizlere.

Sizlere bunca zamandır esirgemediğiniz desteğiniz için teşekkür ediyor ve sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum – yanlış olduğunu bildiğimiz olayların başımıza getireceği zararların gerçekleşme ihtimalinin sıfırdan büyük olduğunu unutmayarak ve bunları ciddiye alarak atalım adımlarımızı.

Saygılar
M.Kemal

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/29029-adanada-uzucu-kaza-22.html

bence mutlu olman için çok nedenin var...çok güçlü olmalısın..hemde çookk...

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Off abi off mahvettin beni şimdi. :salut: Allah o kardeşimize de sabırlar, acil şifalar versin. Söylediklerini uygulicam kesinlikle. Çok teşekkür ederim.

çok geçmiş olsun arkadaşım...
neyseki yanlış düzeltilmiş en kısa sürede...
çok geçmiş olsun tekrardan...
acil şifalar...
üzme kendini...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
atlantic kardeşim geçmiş olsun kısa zamanda sağlığına kavusursun inş takma kafana hersey olcagına varsın sağlığına kavusursun atlar motoruna aramıza dönersin..

bu arada bu gün ne oldu böyle yaa hep üzücü haber aldık..
atlantic kardesimiz kaza yaptı ve söylücek bi laf bulamdığım doktor yüzünden pisikolojik olarak biraz bunalmış..

kemal çelikkol abimiz kaza yapmıştı ayağa kalkabildiği haberini almak bizi sevindirdi..

ardından sinan sofuoğlu nu kaybettik hepimizin bası sağolsun..

arkadaslar yasadığımız hayatımızın kıymetini bilelim sinan abilerimiz gibi bi gün bizde öyle bi kazaya karışmayalım..

hepimizin bası sağolsun hepimize geçmiş olsun hepimize ALLAH uzun ömürler versin..

kazasız belasız sürüşler dileği ile tekeriniz düz bassın yürüyen aksamınıza zeval gelmesin..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmıs olsun arkadasım acıl sıfalar dılıyorum.

Atlantic yazdıklarını yeni okuyabildim.Metehanın dediği gibi beterin beteri var halimize şükür.Benden geçiridğim kaza sonrası 3 gün yerinden kımıldayamadım.Sağ bacağımdai kırık platinle sabitlendi ve 30 ksuur yaşımdan sonra ailemin bakımına mecbur oldum.2 aydan sonra yeni yeni evin içinde desteksiz yürüyorum.Mt yi daha düzenli takip ediyorum bu boş vaktimde ve her kaza haberinde kahroluyorum.Heleki kazaların %80-90 motor ve sürücü dışındaki faktörlerden olması dahada üzücü.Yeni başlayanlar ve genç arkadaşlar lütfen korumalarınıza özen gösteriniz ve yolun ve trafiğin imkanları dahilinde sürüş yapmaya dikkat ediniz.Çünkü kaza ne tecrübenize ne de dikkatinize bakıyor ummadığını anda yakalıyor.

haykırmak istiyorum........................................saatlerce çözülmüyor allahım bitmiyor nasıl hak vermeyelim yukarıda yazılanlara birbirimize kızmadan değişik anlamlar çıkarmadan düşünelim.
düşünün yaa yarış pisti bile tehlikeli ülkemizde sıkıştım kaldım kendi adıma önümde sinyalsiz sağına dönüp neredeyse beni öldürecek ayağımın kırılmasıyla sonuçlanan kazada kamyoncuyada şarkı yaptım her olaydan sonra yazıyoruz çiziyoruz üzülüyoruz ama yetmiyor haykırmak istiyorum evet sadece haykırmak..........

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Atlantic yazdıklarını yeni okuyabildim.Metehanın dediği gibi beterin beteri var halimize şükür.Benden geçiridğim kaza sonrası 3 gün yerinden kımıldayamadım.Sağ bacağımdai kırık platinle sabitlendi ve 30 ksuur yaşımdan sonra ailemin bakımına mecbur oldum.2 aydan sonra yeni yeni evin içinde desteksiz yürüyorum.Mt yi daha düzenli takip ediyorum bu boş vaktimde ve her kaza haberinde kahroluyorum.Heleki kazaların %80-90 motor ve sürücü dışındaki faktörlerden olması dahada üzücü.Yeni başlayanlar ve genç arkadaşlar lütfen korumalarınıza özen gösteriniz ve yolun ve trafiğin imkanları dahilinde sürüş yapmaya dikkat ediniz.Çünkü kaza ne tecrübenize ne de dikkatinize bakıyor ummadığını anda yakalıyor.

Sana da çok geçmiş olsun abi. :pale: Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Dediğin gibi kazanın nerden geleceği belli olmuyor. Hiç beklemediğim bi anda oldu bitti benimki. Hala gece uykularım kaçıyor, gözlerimi kapattığımda düşüş anından başka bişey göremiyorum. Öncelikle koruma. Tekrar geçmiş olsun abi sana.

haykırmak istiyorum........................................saatlerce çözülmüyor allahım bitmiyor nasıl hak vermeyelim yukarıda yazılanlara birbirimize kızmadan değişik anlamlar çıkarmadan düşünelim.
düşünün yaa yarış pisti bile tehlikeli ülkemizde sıkıştım kaldım kendi adıma önümde sinyalsiz sağına dönüp neredeyse beni öldürecek ayağımın kırılmasıyla sonuçlanan kazada kamyoncuyada şarkı yaptım her olaydan sonra yazıyoruz çiziyoruz üzülüyoruz ama yetmiyor haykırmak istiyorum evet sadece haykırmak..........

Abi ne kadar haykırsakta bizim sesimizi duymayacaklar gibime geliyor. Bu nasıl bir duyarsızlıktır bilmiyorum. Avrupa ülkelerinde bisikletlere bile yol verilirken bizim ülkemizde motosikletler bile görülmüyor. Daha çok yolumuz var bizim. Fazlasıyla gerideyiz malesef...

gecmıs olsun arkadasım acıl sıfalar dılıyorum.

Çok teşekkür ederim. :rendeer:

atlantic kardeşim geçmiş olsun kısa zamanda sağlığına kavusursun inş takma kafana hersey olcagına varsın sağlığına kavusursun atlar motoruna aramıza dönersin..

bu arada bu gün ne oldu böyle yaa hep üzücü haber aldık..
atlantic kardesimiz kaza yaptı ve söylücek bi laf bulamdığım doktor yüzünden pisikolojik olarak biraz bunalmış..

kemal çelikkol abimiz kaza yapmıştı ayağa kalkabildiği haberini almak bizi sevindirdi..

ardından sinan sofuoğlu nu kaybettik hepimizin bası sağolsun..

arkadaslar yasadığımız hayatımızın kıymetini bilelim sinan abilerimiz gibi bi gün bizde öyle bi kazaya karışmayalım..

hepimizin bası sağolsun hepimize geçmiş olsun hepimize ALLAH uzun ömürler versin..

kazasız belasız sürüşler dileği ile tekeriniz düz bassın yürüyen aksamınıza zeval gelmesin..

Amin kardeşim çok sağol. :rendeer:

Geçmiş olsun kardeşim.. Allah acil şifalar versin...

Çok teşekkürler. :rendeer:

çok geçmiş olsun arkadaşım...
neyseki yanlış düzeltilmiş en kısa sürede...
çok geçmiş olsun tekrardan...
acil şifalar...
üzme kendini...

Yanlışı, yanlış yapan hastane değilde ondan sonra gittiğim üçüncü hastane düzeltti ama neyseki düzeltildi en sonunda. Doktorum seninle 10 gün önce tanışsaydık sen şimdi futbol oynuyodun diyor bana... Hep oyaladılar beni, şanssızlığın bu kadarı yani...

Çok teşekkür ederim. :rendeer:

geçmiş olsun acil sifalar dilerim :rendeer:

Çok teşekkürler. :rendeer:

baya yıpratıcı bi topic olmuş bu. Hele arada bi "yarış pistimiz bile tehlikeli" sozu varki katılıyor olmamız ne buyuk talihsizlik.

Kalsa da onemi yok sen saglıklı oldugun surece ama tek bir iz bile kalmasın dilerim bu kazadan. Geçmiş olsun.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
baya yıpratıcı bi topic olmuş bu. Hele arada bi "yarış pistimiz bile tehlikeli" sozu varki katılıyor olmamız ne buyuk talihsizlik.

Kalsa da onemi yok sen saglıklı oldugun surece ama tek bir iz bile kalmasın dilerim bu kazadan. Geçmiş olsun.

Çok sağol arkadaşım. Sadece belli belirsiz bi dikiş izi kalacakmış zaten. Problem değil artık napalım, sağlığıma kavuşayımda... :cat:

çok geçmiş olsun
operasyonun başarılı ve kalıcı bir hasar bırakmayacak şekilde geçtiğine çok sevindim...
bu arada ilk müdahale esnasında tedavi hatası olduğunu düşünüyosan ve bundan dolayı tedavin ve sağlığına kavuşma sürecin uzadıysa yasal başvuruda bulunmanı tavsiye ederim.tabi durumu sağlık kurulu raporu ile sabit hale getirebileceksen. tabi kendini biraz daha topladığında düşüneceğin bi konudur bu.
tekrar geçmiş olsun Allah tekrarından saklasın seni ve herkesi diyorum...

olabılecek kotu olasılıklar da senı bulmus arkadsım
1. kaza
2. kız arkadısınla kazanın olması
3. yanlıs tedavı

cok gecmıs olsun sana ınsallah eskı saglıgına kavusursunn

7 yerine 80 dikiş can sıkıcı. ama goruntuyu dert etme. canın sag olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar