Yarın ameliyata giriyorum...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok sağolun arkadaşlar. :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Atlantic...Çobuk iyileş havalar ısımaya başladı..:cat::cat:

Yaramı deştin vallahi. :pale: 10-15 güne kadar tekrar pistlerdeyim inşallah. :) Ama bu sefer eşşeğimi daha sağlam kazığa bağlicam. Full + full koruma kullanıcam. Yazın pantalon bile giymeyi düşünüyorum. Hayırlısı artık... Bi iyileşeyimde.

Yaramı deştin vallahi. :pale: 10-15 güne kadar tekrar pistlerdeyim inşallah. :) Ama bu sefer eşşeğimi daha sağlam kazığa bağlicam. Full + full koruma kullanıcam. Yazın pantalon bile giymeyi düşünüyorum. Hayırlısı artık... Bi iyileşeyimde.

Bende havayı gözlüyorum,haftaya direksiyon sınavı varda :cherry:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar sağolun iyi dilekleriniz için. Operasyon çok iyi geçmiş. Bugün evden laptopumu getirttim ablama. :) Yat yat nereye kadar. Sıkıldım çok. Yaklaşık 3,5 saat sürmüş ameliyat. Henüz doku kaybı olan yeri görmüş değilim. Ara sıra sancı giriyor, hatta ilk başta çok felaketti ama şimdi çok daha iyiyim. Bu akşam doktorum gelip pansumanını yapıcak ve yarın taburcu olucam büyük ihtimalle. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Gelişmeleri yazarım. Sevgiler...

kardeşim tekrar geçmiş olsun inş tez zamanda sağlığına kavusursun aramıza moralin düzgün olarak dönmen hepimizi sevindirdi..

:rendeer::rendeer::rendeer:

çok geçmiş olsun yaa ALLAH'A her zaman halimiz için şükretmek gerekiyo değil mi insan ne oldum değil ne olacam demeli gerçekten
sanada tekrardan çok geçmiş olsun abi allah acil şifalar versin

insan azimli olduğunda çabuk iyileşiyor doktor dedimki bizim hondanın 22 haziran da motosiklet gezimiz var katılabilir miyim diye sormuştum. Aldığım cevap kesinlikle hayır iyileşemezsin o zamana kadar demişti. Az önce gittim motora atladım kolumu kaldırıp motoru çalıştırdım ve sitenin içinde çok rahat bi şekilde motoru kullandım direksiyonu sola çevirirken bile hiç zorlanmadan omzum hareket etti ve pencereden beni gören eşimin şaşkınlığı arasında bende sevinç çığlıkları atıyordum . ( Fizik tedavideki doktorun yaptığı akupunktur iğneleri sanırım böyle canlandırdı beni) Motoru yeniden sürmek gerçekten çok güzel... ( Tabi bu sürüş trafiğe çıkabileceğim anlamına gelmiyor ama bunada çok şükür )

ameliyatının iyi geçtiğine çok sevindim.tekrardan çok gemiş olsun :rendeer:

Geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşursun:rendeer::rendeer::rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
insan azimli olduğunda çabuk iyileşiyor doktor dedimki bizim hondanın 22 haziran da motosiklet gezimiz var katılabilir miyim diye sormuştum. Aldığım cevap kesinlikle hayır iyileşemezsin o zamana kadar demişti. Az önce gittim motora atladım kolumu kaldırıp motoru çalıştırdım ve sitenin içinde çok rahat bi şekilde motoru kullandım direksiyonu sola çevirirken bile hiç zorlanmadan omzum hareket etti ve pencereden beni gören eşimin şaşkınlığı arasında bende sevinç çığlıkları atıyordum . ( Fizik tedavideki doktorun yaptığı akupunktur iğneleri sanırım böyle canlandırdı beni) Motoru yeniden sürmek gerçekten çok güzel... ( Tabi bu sürüş trafiğe çıkabileceğim anlamına gelmiyor ama bunada çok şükür )

Dostum senin de çabucak iyileşebildiğine çok sevindim. İnşallah ben de en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşurum. Zira birkaç saat önce doktorum geldi, durumum tamam çok iyi. Hiç bir problem yok fakat görüntü olarak hiç hoş değildi. :salut: Annemle ablam zor tuttular kendilerini. Moralleri çok bozuldu, tabi benim de. Bu kazanın bende ağır bir izi olacak. Çok şükür sağlığıma kavuşucam ama bacağımdaki iz hep bu kazayı hatırlatacak düzeyde. :salut: Yaklaşık 80 tane dikiş var. Görün işte memleketin halini. İlk müdahaleye yapan doktorun attığı 7 tane dikiş, bugün bana 80 küsür dikişe mal oldu. Ne diyim başka hiç bilmiyorum. Yorum yapamıyorum. Bu benim şanssızlığım mıdır yoksa başka bişey midir bilmiyorum. Doktorum da ailemin yanında sağolsun kötü motosiklet anılarını anlattı durdu. Kafayı yicem artık. :salut: Şu kazayı yaşamamış olmak için nelerimi vermezdim. Offf allahım sen bana sabır ver yaa... Çok moralim bozuldu bacağımı görünce. Kız arkadaşıma bile diyemedim çok kötü göründüğünü. Gerçi okur şimdi bu yazıyı... :salut:

atlantic dostum sıkma canını hayatta her şey insanlar için. Buda bir deneyimdi bizim için. Kaza yapmayı ve acıyı deneyimledik fazlasıyla. Benimde omzumda 15 cm gibi bi iz var ve aynı yerden 2 ay sonra tekrar ameliyat olacağım içerdeki telleri alacaklar.. İzler yaralar kapanır önemli olan beden ve ruh sağlığımız.

Özellikle ameliyat sonrası psikoloji çok kötü oluyor moralini sürekli yüksek tut çevrende motorla ilgili sana tavsiyede bulunanları dikkate alma çünki en doğrusunun ne olduğunu senden daha iyi hiç kimse bilmiyor.

Ameliyattan sonra bir daha moto yüzü görmek istemeyen ben şimdi motorun üzerine çıktım diye kendimi yeniden dünyaya gelmiş gibi hissettim.

Bu kaza sonrası bundan sonra motoru çok daha dikkatli kullnıp her zaman tam korumalarla trafiğe çıkacaksın. Bunu bir an bile olsun ihmal etmeyeceksin Ne zaman gazı biraz fazla açsan bu kaza ve yaşadıkların aklına gelecek ve hemen hız keseceksin. Kırmızı ışıklarda yol boş olsa bile duradak asla arabaların arasından geçmeyeceksin...

Ve tüm bunlar belkide olası daha büyük kazaları önleyecek...

Öncelikle iyileşmelisin iyileşmeliyiz moralimiz yüksek olmalı. Benim normalinden 2 ay daha erken iyileşmem belkide her gün kendimi tam korumalı ve temkinli olarak motorun üzerinde hayal etmem...

Tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşım
Hoşça-Dostça

geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın

umarım izler çabuk geçer, şimdilik sıkma canını iyileşmeye bak bir an önce.. en önemli olan şey bu :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
atlantic dostum sıkma canını hayatta her şey insanlar için. Buda bir deneyimdi bizim için. Kaza yapmayı ve acıyı deneyimledik fazlasıyla. Benimde omzumda 15 cm gibi bi iz var ve aynı yerden 2 ay sonra tekrar ameliyat olacağım içerdeki telleri alacaklar.. İzler yaralar kapanır önemli olan beden ve ruh sağlığımız.

Özellikle ameliyat sonrası psikoloji çok kötü oluyor moralini sürekli yüksek tut çevrende motorla ilgili sana tavsiyede bulunanları dikkate alma çünki en doğrusunun ne olduğunu senden daha iyi hiç kimse bilmiyor.

Ameliyattan sonra bir daha moto yüzü görmek istemeyen ben şimdi motorun üzerine çıktım diye kendimi yeniden dünyaya gelmiş gibi hissettim.

Bu kaza sonrası bundan sonra motoru çok daha dikkatli kullnıp her zaman tam korumalarla trafiğe çıkacaksın. Bunu bir an bile olsun ihmal etmeyeceksin Ne zaman gazı biraz fazla açsan bu kaza ve yaşadıkların aklına gelecek ve hemen hız keseceksin. Kırmızı ışıklarda yol boş olsa bile duradak asla arabaların arasından geçmeyeceksin...

Ve tüm bunlar belkide olası daha büyük kazaları önleyecek...

Öncelikle iyileşmelisin iyileşmeliyiz moralimiz yüksek olmalı. Benim normalinden 2 ay daha erken iyileşmem belkide her gün kendimi tam korumalı ve temkinli olarak motorun üzerinde hayal etmem...

Tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşım
Hoşça-Dostça

Bu moral verici yazın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Şimdi daha iyiyim, en azından ufak ufak yürüyebiliyorum 1-2 saattir. Önceden bunu da yapamıyodum. Dediklerinde çok haklısın. İkimiz de en kısa zamanda iyileşiriz umarım. Acil şifalar diliyorum tekrar tekrar. :rendeer: Sevgiler...

Arkadaşlar tekrar sağolun güzel dilekleriniz için. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar