Yarın ameliyata giriyorum...

Geçmiş olsun arkadaşım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

çok geçmiş olsun acill şifalar dilerim en kısa zamanda tekrara aramıza dön

Arkadaşlar Atlantic in ameliyati devam etmekte yarım saate kadar çıkacağı bilgisini aldım.

İnşallah güzel, temiz, başarılı bir ameliyat olur.Tekrar geçmiş olsum dileklerimle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun değerli kardeşim.

Arkadaşlar Atlantic in ameliyati devam etmekte yarım saate kadar çıkacağı bilgisini aldım.

ben bu satırları yazarken ameliyatın bitmiş hatta ayılmış olma ihtimalin çok.... çok geçmiş olsun.. en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..:rendeer:

Operasyon nasıl geçti acaba :silent:atlantic acil şifalar dostum :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Arkadaşlar sağolun iyi dilekleriniz için. Operasyon çok iyi geçmiş. Bugün evden laptopumu getirttim ablama. :) Yat yat nereye kadar. Sıkıldım çok. Yaklaşık 3,5 saat sürmüş ameliyat. Henüz doku kaybı olan yeri görmüş değilim. Ara sıra sancı giriyor, hatta ilk başta çok felaketti ama şimdi çok daha iyiyim. Bu akşam doktorum gelip pansumanını yapıcak ve yarın taburcu olucam büyük ihtimalle. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Gelişmeleri yazarım. Sevgiler...

Arkadaşlar sağolun iyi dilekleriniz için. Operasyon çok iyi geçmiş. Bugün evden laptopumu getirttim ablama. :) Yat yat nereye kadar. Sıkıldım çok. Yaklaşık 3,5 saat sürmüş ameliyat. Henüz doku kaybı olan yeri görmüş değilim. Ara sıra sancı giriyor, hatta ilk başta çok felaketti ama şimdi çok daha iyiyim. Bu akşam doktorum gelip pansumanını yapıcak ve yarın taburcu olucam büyük ihtimalle. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Gelişmeleri yazarım. Sevgiler...

tekrar tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun :pale: Umarım hemen iyileşirsin :rendeer:

kaza ile ilgili ilk yaznını okuduğumda herhangi birşey olamdığına sevinmiştim derken ameliyata girecek olman üzücü ama ameliyatla birlikte iyileşeceğin de iyiye işaret. çok büyük bir ameliyat olmadığını düünüyorum kafanda fazla büyüterek korkuya kapılma. geçmiş olsun şimdiden. allah acil şifalar versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar