tekrar geçmiş olsun, bir an evvel sağlığına kavuşursun inşallah..
sevgili arkadaşım çok geçmiş olsun .
birşey soracağım bende pazar günü kaza geçirdim bacağımda alt ayağıma yakın bölgeler de bazı kısımlarda yaralar var yarın pansumanım var ve küçük kırık varmış o yüzden alçıda ayağım sen neden ameliyata gireceksinki içmde kendimle ilgili şüphe uyandı seni yormazsa bana cevap yazarrmısın...
Arkadaşım çok sağol. Beni niye yorsun, ne demek.. :wiinkk: Sana da çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Senin yaralarının durumu benimki kadar vahim değildir demek ki. Senin aklına takılmasın arkadaşım. Benimki taaa ilk baştan yanlış müdahale yapılmış. Derin bir yarık oldu kaza sırasında benim bacağımda. Artçının ayak bastığı yer parçalamış. O yarığa dikiş atmıştı doktor hastanede. Yani aslında ben de gayet normal karşılamıştım ama daha sonra başka hastanede dikişleri aldırmaya gittiğimde genel cerrahi uzmanı gördü ve bu yaraya dikiş atan doktorun diplomasına diyerek başladı sözlerine. Meğersem dikiş atılmaması gerekiyormuş. Atıldığı için yara enfeksiyon kapmış ve zamanla üstteki derinin ölmesine sebep olmuş. Bu da malesef doku kaybı demek oluyor. Yani benimki o dokuyu kapatma amaçlı bir ameliyat.
Arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler tekrar... Allah hepinizden razı olsun.
canım arkadaşım çok geçmiş olsun gerçekten gözlerim doldu .
yazması zordur yaşadıklarını ama diraetli bir insansın sana sabır dilerim şifa dilerim dualarımız birbirimiz için öyle zorki yaşayan bilir rabbim hiçbir kardeşimize vermesin
hastahaneler içler acısı anlatsam şok olursun ama zaten sen en kötüsünü yaşamışsın.
hayatımız kimlere emanet ehli olmayan insan hayatını hice sayan malesef üzülerek yazıyorum ama gerçek doktorlara asistanlara emanetiz bazı memurlarımız bile şoktayım neredeyse üzerimden kamyon geçmiş sıyırmışım şoktayım hala soru soru soru allahtan dayıcım vardı yanımdaale: zor yaa nereden tutsan elimizde kalıyor o yüzden allah yardımcımız olsun sana yeniden şifa diliyorum sevgilerimi yolluyorum.
Atlantic ikinci kez geçmiş olsun.En son yaram kaynanamış demiştin dahada mı kötü?Tarfik terörü sağlık terörü nasıl bir ülkedeyiz.Bu müdaheleyi yapan kim ve hangi hastane çok merak ediyorum.Allah beterinden sakınsın hepimizi.