Yarın ameliyata giriyorum...

sevgili arkadaşım çok geçmiş olsun .
birşey soracağım bende pazar günü kaza geçirdim bacağımda alt ayağıma yakın bölgeler de bazı kısımlarda yaralar var yarın pansumanım var ve küçük kırık varmış o yüzden alçıda ayağım sen neden ameliyata gireceksinki içmde kendimle ilgili şüphe uyandı seni yormazsa bana cevap yazarrmısın...

Mersin İl Temsilcisi
cumartesi günü açtığın topiği görmek isterim kardeşim. allahtan acil şifalar dilerim.... dilerim en kısa zamanda aramıza dönersin....

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
sevgili arkadaşım çok geçmiş olsun .
birşey soracağım bende pazar günü kaza geçirdim bacağımda alt ayağıma yakın bölgeler de bazı kısımlarda yaralar var yarın pansumanım var ve küçük kırık varmış o yüzden alçıda ayağım sen neden ameliyata gireceksinki içmde kendimle ilgili şüphe uyandı seni yormazsa bana cevap yazarrmısın...

Arkadaşım çok sağol. Beni niye yorsun, ne demek.. :wiinkk: Sana da çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Senin yaralarının durumu benimki kadar vahim değildir demek ki. Senin aklına takılmasın arkadaşım. Benimki taaa ilk baştan yanlış müdahale yapılmış. Derin bir yarık oldu kaza sırasında benim bacağımda. Artçının ayak bastığı yer parçalamış. O yarığa dikiş atmıştı doktor hastanede. Yani aslında ben de gayet normal karşılamıştım ama daha sonra başka hastanede dikişleri aldırmaya gittiğimde genel cerrahi uzmanı gördü ve bu yaraya dikiş atan doktorun diplomasına diyerek başladı sözlerine. Meğersem dikiş atılmaması gerekiyormuş. Atıldığı için yara enfeksiyon kapmış ve zamanla üstteki derinin ölmesine sebep olmuş. Bu da malesef doku kaybı demek oluyor. Yani benimki o dokuyu kapatma amaçlı bir ameliyat.

Arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler tekrar... Allah hepinizden razı olsun.

Şimdiden çok büyük geçmiş olsun arkadaşım, en kısa sürede eski sağlığına kavuşman dileğiyle...

Büyük geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle,
bu sıkıntı da geçer elbette.

Arkadaşım çok sağol. Beni niye yorsun, ne demek.. :wiinkk: Sana da çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Senin yaralarının durumu benimki kadar vahim değildir demek ki. Senin aklına takılmasın arkadaşım. Benimki taaa ilk baştan yanlış müdahale yapılmış. Derin bir yarık oldu kaza sırasında benim bacağımda. Artçının ayak bastığı yer parçalamış. O yarığa dikiş atmıştı doktor hastanede. Yani aslında ben de gayet normal karşılamıştım ama daha sonra başka hastanede dikişleri aldırmaya gittiğimde genel cerrahi uzmanı gördü ve bu yaraya dikiş atan doktorun diplomasına diyerek başladı sözlerine. Meğersem dikiş atılmaması gerekiyormuş. Atıldığı için yara enfeksiyon kapmış ve zamanla üstteki derinin ölmesine sebep olmuş. Bu da malesef doku kaybı demek oluyor. Yani benimki o dokuyu kapatma amaçlı bir ameliyat.

Arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler tekrar... Allah hepinizden razı olsun.

canım arkadaşım çok geçmiş olsun gerçekten gözlerim doldu .
yazması zordur yaşadıklarını ama diraetli bir insansın sana sabır dilerim şifa dilerim dualarımız birbirimiz için öyle zorki yaşayan bilir rabbim hiçbir kardeşimize vermesin
hastahaneler içler acısı anlatsam şok olursun ama zaten sen en kötüsünü yaşamışsın.
hayatımız kimlere emanet ehli olmayan insan hayatını hice sayan malesef üzülerek yazıyorum ama gerçek doktorlara asistanlara emanetiz bazı memurlarımız bile şoktayım neredeyse üzerimden kamyon geçmiş sıyırmışım şoktayım hala soru soru soru allahtan dayıcım vardı yanımda:pale: zor yaa nereden tutsan elimizde kalıyor o yüzden allah yardımcımız olsun sana yeniden şifa diliyorum sevgilerimi yolluyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun kardeşim inşallah başarılı bir operesyon geçirirsin

Kardeş şimdiden geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar diliyorum sana umarın en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
canım arkadaşım çok geçmiş olsun gerçekten gözlerim doldu .
yazması zordur yaşadıklarını ama diraetli bir insansın sana sabır dilerim şifa dilerim dualarımız birbirimiz için öyle zorki yaşayan bilir rabbim hiçbir kardeşimize vermesin
hastahaneler içler acısı anlatsam şok olursun ama zaten sen en kötüsünü yaşamışsın.
hayatımız kimlere emanet ehli olmayan insan hayatını hice sayan malesef üzülerek yazıyorum ama gerçek doktorlara asistanlara emanetiz bazı memurlarımız bile şoktayım neredeyse üzerimden kamyon geçmiş sıyırmışım şoktayım hala soru soru soru allahtan dayıcım vardı yanımda:pale: zor yaa nereden tutsan elimizde kalıyor o yüzden allah yardımcımız olsun sana yeniden şifa diliyorum sevgilerimi yolluyorum.

Çok sağol arkadaşım yaa. :pale: Allahım sana da sabır versin, sen de büyük bi kaza atlatmışsın. Allah tekrarını göstermesin hiç birimize. Doktorlar konusunda da ne diyeceğimi bilmiyorum. Malesef olan oldu artık, sağlığımı düşünüyorum ve neyseki artık güvenilir ellerdeyim. En kısa zamanda da sağlığıma kavuşucam inşallah. Sana da tekrar tekrar geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum... :rendeer:

Atlantic ikinci kez geçmiş olsun.En son yaram kaynanamış demiştin dahada mı kötü?Tarfik terörü sağlık terörü nasıl bir ülkedeyiz.Bu müdaheleyi yapan kim ve hangi hastane çok merak ediyorum.Allah beterinden sakınsın hepimizi.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
büyük geçmiş olsun,allah şifa versin:rendeer:

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
geçmiş olsun, acil şifalar diler en kısa zamanda da iyileşirsin inşaallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun ,umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Atlantic ikinci kez geçmiş olsun.En son yaram kaynanamış demiştin dahada mı kötü?Tarfik terörü sağlık terörü nasıl bir ülkedeyiz.Bu müdaheleyi yapan kim ve hangi hastane çok merak ediyorum.Allah beterinden sakınsın hepimizi.

Sağol arkadaşım. Malesef ilk müdahaleyi Göztepe Devlet Hastanesi'nde yapmışlardı. Yapan doktoru hatırlamıyorum, ismini bile bilmiyorum. Zaten o an şoktaydık. Bir sürü işlem yaptılar, iğneler kan almalar falan. Ne diyim, sağlık olsun... :pale:

Hepinize teşekkürler tekrar tekrar arkadaşlar. Hiç birinize göstermesin allahım bu tür olayları.

geçmiş olsun kardeşim, acil şifalar diler en yakın sürede tekrar aramızda görmek dileğiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar