Yarım Kask takanlar ÇENESİ yarılan motorcu görmedne karar vermeyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
XkmON0.jpg

bDmNpG.jpg

Aman dikkat aman dikkat diyorum dostlar

Geçmiş olsun, kısa süre öncesine kadar bende yarım kask kullanıyordum. Cafe Racer ile güzel ikili oldukları için.
2 hafta önce tam kapalı bir kaska geçtim ve iyi ki de geçmişim.

Geçmiş olsun. Sanırım ilk iş fulface kask almak olacak, kötü bir tecrübe olmuş.

Yüz üstü asfaltta sürüklendikten sonra çok şükür ki kapalı kask almışım demiştim. Vizör ve kaskın çene kısmı erimişti. Benimki basit bir kazaydı, yüksek hızlarda yüz üstü düşüldüğünde çene yok olur heralde.

Geçmiş olsun... tam yaz geliyor ilçe içi yarım kask bakınırken.. artık sıcağı çekecez fullface akar.

Geçmiş olsun ben de aksine full face i sattım sıfır çene açılır aldım malum daha pratik :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
nolan%20n44%20trasformazioni.jpg

Tam çene açılır kasklara pek güvenmiyorum nolan modular çenenizi her şekilde daha iyi koruyacaktır müthiş ağır bir kaza olmadanda demir parçanın çıkması pek mümkün değil

http://www.ctaaustralia.com.au/userfiles/image/product page images/nolan n44 trasformazioni.jpg

Tam çene açılır kasklara pek güvenmiyorum nolan modular çenenizi her şekilde daha iyi koruyacaktır müthiş ağır bir kaza olmadanda demir parçanın çıkması pek mümkün değil

modular kasktan bir fayda gelmez arkadaşım , hareket eden bir şeye göre yekpare parça daha sağlamdır ve daha güvenlidir. öğren de gel. fullface en güvenli kasktır.

Resimdeki senmisin yoksa sadece bir örnek mi? Eğer sen isen öncelikle geçmiş olsun,kaza nasil oldu tek parça bir kesik olması dikkatimi çekti

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben değilim arkadaşlar facebook ta gördüm ancak güncel birşey olduğunu düşünüyorum

OAgR9z.png

Bende çene açılır kask bakıyorum ışıklarda konuşmak için tirafik 10km hızlarda giderken çene açık şekilde kulanıp hızlanıcağım zaman kapatım devam etmek için

Geçmiş olsun, umarım çene kemiğinde yada dişlerde hasar yoktur.

Bisiklette de aynı tehlike var ama anlatamıyoruz.Bisiklette dahi çene üstü düşüp aylarca pipetle beslenen var.Yarım kaskla motora nasıl biniliyor ben anlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar