- Konu Yazar
Herkese merhaba tanışma bölümünde belirttigim gibi yeni üye oldum
forumunuzu uzun zamandır takip etmekteyim ve artık bende motorsiklet sürücüsü olma yolunda adımımı attım ve ehliyet kursuna yazıldım.Yetenegin ve öğrenmenin yanında her zaman bir işi profesyonelinden ögrenmekten veya en azından bilgisini alma taraftarı bir insanım o yüzden ileri sürüş egitimi almayada başlayacağım ocak ayında,yardım istedigim konu ise motor seçimi her gün ortalama 50 km istanbulda leventten köprüyü geçtigim bir güzergahım var ve sizden uygun bir motorsiklet istiyorum 125 ve 250 cc den başlanmasını öneriliyor ve buna saygı duyaraktan kawasaki ninja 300 alma fikrinden vazgeçtim satıcıda zaten vazgeçirdi sanırım görünenden baya kuvvetliymiş ve yeni başlayan için rahat olmaz dedi saygı duydum birde racing olucak diye bir kaidem yok ancak sizlerin tavsiyeleri sonucunda 2.el temiz bir motorla başlamak dogrusu ve başlangıç için rahat kullanımlı şık tarzı olan satarken deger kaybı az olan bir motor tavsiyesi rica ediyorum her türlü eleştiri ve görüşe açıgım dedigim gibi yeniyim bu konuda teşekkürler okudugunuz için 
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Söylemeyide unutmuşum naked tarzı spor duruşlu motorlar hoşuma gidiyor 10 bin liraya kadar bütçem mevcut teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Söylemeyide unutmuşum naked tarzı spor duruşlu motorlar hoşuma gidiyor 10 bin liraya kadar bütçem mevcut teşekkürler