Yardıma ihtiyacım var !

Abiler kardeşler güzel insanlar
Ben bi araca bakmaya gittim ve aklıma kazınan bişey var şimdi
Bu lastik neden yamuk be ön takım amortisör ecik cücük tam atış hizalıyken lastik neden yamulur bilen gören duyan babasının hayrına bi el atsın görsel altta

https://i.hizliresim.com/oVJyl7.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jant uydurulmuş mu

Rks 150, tam göremedim ama motosikleti yatırmışlarsa yukarıdan gevşeme-dönme yapıp on teker biryere gidon biryere bakabilir, elcik tapalarinda, ayna dıslarinda fln var mı bişey..Veya park yeri- baglama-ufak yatma gibi durumlardan çamurluk yamuk olup göz yanılması da olabilir; küçük ekrandan motoru görebildiğim kadarıyla tabii.Kafana yatmayan durumu varsa servise göstermekte fayda var.

Rks 150, tam göremedim ama motosikleti yatırmışlarsa yukarıdan gevşeme-dönme yapıp on teker biryere gidon biryere bakabilir, elcik tapalarinda, ayna dıslarinda fln var mı bişey..Veya park yeri- baglama-ufak yatma gibi durumlardan çamurluk yamuk olup göz yanılması da olabilir; küçük ekrandan motoru görebildiğim kadarıyla tabii.Kafana yatmayan durumu varsa servise göstermekte fayda var.

Motosikletleti satan arkadaş olduğu yerde düştü dedi deponun sağındada izi var zaten
Ama tam gidonu ortalayıp gönyeye getirip bakıyorum Çamurluğa kadar düz lastik eğri sürdüğümde Gidonu düz konuma getirdiğimde sağ arka lastik Yanımda geliyormuş gibi hissettim düz gitmek için Hido’nu hafif sağa çekmem gerekti

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

(ツ);4388763' Alıntı:
jant uydurulmuş mu
Sordum fabrikasyon kendi jantıymış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar