- Konu Yazar
selam doğru mu yaptım yanlışmı bilmiyorum 20 senedir bi motor tutkusu var içimde çeşitli arabalarla bastırdım bu duyguyu ama artık bi motor alma zamanı geldi arabada zevk vermemeye başladı kimi arkadaşlarım motor alma ışınlanırsın sakata gelirsin diyor kimisi al diyor benim kafamdaki şu 4 tekeri satıp bi honda cbr 600 alıyım diyorum bisikleti uçuruyorum sorun yok arabada öyle arabada risk almıyorum ama motoruda uçururum veya o beni uçurur diyorum 
ehliyet işi kolayda bu 600 rr nasıl bana 125 cc 250 cc falan başla diyenlerde olacak elbette ama oda para hepimiz biliyoruz bide onun satılması falan var zor iş bu zevki hemen yaşamak istiyorum o sesi seviyorum duruşunu ve hızını ilk etapta normal modda 5-6 ay kullanırım diyorum 30 yaşındayım ekipmanların falan en iyisini alırım para olayı sorun değilde gaza basınca altımdan uçacakmı bu meret hiçmi kontrolü yok o kadar anlatıyorlar 125-250 sonra 600-900-1000 le devam edersin falan diye yav bunu kullananlar ermişmi: )
yani 600 rr başlanmazmı motora 5-6 ay sonra hız yaparım diyorum öğrenirim diye düşünüyorum bu konuda bana bilgi verebilecek değerli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.