yardıma ihtiyacı olan bir vatandaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam doğru mu yaptım yanlışmı bilmiyorum 20 senedir bi motor tutkusu var içimde çeşitli arabalarla bastırdım bu duyguyu ama artık bi motor alma zamanı geldi arabada zevk vermemeye başladı kimi arkadaşlarım motor alma ışınlanırsın sakata gelirsin diyor kimisi al diyor benim kafamdaki şu 4 tekeri satıp bi honda cbr 600 alıyım diyorum bisikleti uçuruyorum sorun yok arabada öyle arabada risk almıyorum ama motoruda uçururum veya o beni uçurur diyorum :):) ehliyet işi kolayda bu 600 rr nasıl bana 125 cc 250 cc falan başla diyenlerde olacak elbette ama oda para hepimiz biliyoruz bide onun satılması falan var zor iş bu zevki hemen yaşamak istiyorum o sesi seviyorum duruşunu ve hızını ilk etapta normal modda 5-6 ay kullanırım diyorum 30 yaşındayım ekipmanların falan en iyisini alırım para olayı sorun değilde gaza basınca altımdan uçacakmı bu meret hiçmi kontrolü yok o kadar anlatıyorlar 125-250 sonra 600-900-1000 le devam edersin falan diye yav bunu kullananlar ermişmi: ):):) yani 600 rr başlanmazmı motora 5-6 ay sonra hız yaparım diyorum öğrenirim diye düşünüyorum bu konuda bana bilgi verebilecek değerli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum

hello my name is volkan and i use yamaha r6 :D ve ben 1 ay önce r6 aldım ilk defa bindim r6 ya şimdi bomba gibi gidiyorum :) r6 önce 20 gün falan 125 lik kullanmıştım :)

hi volkan i am fatih from istanbul :):) kulağa hoş geliyor

ışıklarda birden motor altından kayıp ufukta kaybolmadımı yani demkki o kadar zor değilmiş anlatıldığı kadar daha detaylı bilgi vericek tecrübeli racingcilerin msjlarını bekliyorum seninkinede yorumsuz diyorum volkan doğuştan yeteneklesin demekki tebrikler

arkadaşım sen fikir bildirmemizi değil elbette kullanılır diye seni onaylamamızı bekliyorsun.

o aletin sıfırdan 100'e 3 saniyede; sıfırdan ikiyüze 6 saniyede çıktığını söyleyeyim; gerisini düşün artık.

forumda yüzlerce sayfa yorum var, senin gibi düşünenlere yönelik. fazla şey yazıp gereksiz kalabalık yapmak istemiyorum.

yanlış anlama ama daha önce motor kullanmadıysan tek bi el hareketinle 600rr la kaldırırsın önu bida zor toparlarsın bu işler çocuk oyuncağı değil tecrübesiz çoğu kişi 125 lik motorla düşüyor sen 4 silindir yaklaşık 140 bg motordan bahsediyorsun çok yanlış bence asla yapma öyle bi hata hayatınla oynama derim yinede karar senin ama:wiinkk:

ha bide unutmadan söyliyim sakın 5 6 ay basmam deme çünkü unutma bunu asla yapamazsın en fazla 2 hafta sonra limitleri zorlarsın bu yanlız senin için geçerli değil çoğu motorcu altında ne varsa gittiği kadar basar yeri geldiğinde.

onların çoğunu okudum

yorumun için teşekürler kalabalık yapmamak senin düşüncen saygı duyarım kalabalık yapacak bu konuda bilgilendircek arkadaşların fikirlerini bekliyorum somut bir düşünceye çaprazdan bi yaklaşım yapıyım dedim yukardaki diğer arkadaş çıktı demekki varmış demekki anlatıldığı kadar ordinayüslük gerektiren bir durum değilmiş ama bence önemli bir mesele ben her türlü yoruma acığım sadece birazdaha bilgi almak istyiorum 125-250-600-900-1000 le devam et değilde kardeş bende 600 kullandım şu sıkıntım oldu şu olmadı gibi yorumlar ve buna benzer şeyler vs. kimsenin onaylamasını elbette beklemiyorum eksilerini ve artılarını bilmek istiyorum sadece çeşitli fikirler almak istiyorum aydınlatmak isteyen yazsın kalabalık yapmak istemeyen yazmasın herkeze saygı duyarım

hello my name is volkan and i use yamaha r6 :D ve ben 1 ay önce r6 aldım ilk defa bindim r6 ya şimdi bomba gibi gidiyorum :) r6 önce 20 gün falan 125 lik kullanmıştım :)

sen zaten forumdaki görev olarak edinmişsin bunu. sanki biri senin lafına güvenip alıp ölse sen hesap vericeksin yaşıyoken.

aras1925 bu basma basmama meselesinde haklısın galiba çünkü insanda bi hızlanma ışınlanma istediği doğuyor galiba battı balık yan gider öldürmeyeni allah öldürmezmiş derler )::) bir iki kalkar sonra iner aras önü kalkık gidecek değilye bizim bi arkadaş tuttu 600 rr aldı vızır vızır dollanıyor piyaasada tecrübeside yok yani yine bi yakınımız 1000 rr aldı oda çocuk oyuncağıymış kanka biraz kafa sallıyor ama memnunum diyor tabi ben onların dediğine değil sizin dediğinize itibar ediyorum ondan bu konuyu açtım buna ne diyceksiniz ???

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Aynı içerikte, ama yazımı düzgün bir dille ve noktalama işaretleri kullanılarak, başlığı da konunun içeriğiyle bağdaşan konular mevcut.

Aynı durumu çözmek için o konulardan faydalanabilirsiniz...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar