yardım tecrube aranıyor bi bakın yaw

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mbrlar ustalarım ben aranıza yeni katıldım ve daha ilk motorumu 3 hafta once aldım 125 cc 5 vites cin motoru 2 el 11000 de daha yeni surmeye basladım ama simdilik iyi gidiyo motorun cekis gucu kalkısı guzel 2 kisi rahat gidiyo fakat ben bu motorla duz yolda 85 km/h gecemiyorum gitmiyo makıne 5 viteste gaz kolu sona dayanıyo gene gitmiyo arkadaslara soruyorum aynı ozellikte motorlarla bana 120 130 dan bahsediyo gozum yok o kadarında 110 yapsın yeter buna ne yapabilirim on disliyi buyut dediler bunun motora eksisi artısı ne olur bide gaz ayarı actır falan diyolar bunun anlamı ne biriside cbr 125 hava filtresi tak dedi boyle bisi olurmu olursa ne farkeder daha yuksek hız icin baska ne yapılabilir bide motorda bazı curuk paslar var bunu neyle kapatabilirim simdiden cok tesekkurler saygılar

arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin öncelikle motorunun marka ve modeli nedir bunu açık la ön dişliyi büyürsen motora o kadar bi zarar vrmez son hızında bi artış olur ama iki kişi kalr motoru rampada kalkerken falan zorlar ama motorunun şimdi neden 85 km geçmediğini söyliyemem belki bi sorun vardır b hava filtren tıkalı olabilir çürük ve paslı yerleri zımpara atıp boyayabilirsin yada boyat komple motor boyama 100 ytl zaten ufak tefek demişin onları azbi bütçe ile yaptıra bilirsin:cat:

anladığm kadarıyla motorsikletini 2.el almışsın...100 felan görmeme sebebi ilk sahibinin rodajı iyi yapmamış olmasından kaynaklanabilir.motoru yormuş olabilir.fakat forumda çin malların ibrelerinin hepsinin aynı değerde göstermediğini okumuştum.bunuda göz önünde bulundur derim.dişli büyüt yada küçült demiyorum ayrıca tavsiyede etmiyorum fakat illa ki yapacam dersen.dişliyi büyüteceğine küçült.kalkışların ve çekişi daha kuvvetli olur.125 cc bir çin malına hava filtresi fazla bişey demez.gereksiz şeyler ayrıca motorun ömrü oldukça kısalır.pas tutan yerleride zımparaladıktan sonra güzel bir boya at derim üstüne...:wiinkk:

abilerim cok sagolum motorun markası wuxi harvey 125 cc yani oz olarak ne yapayım bana bi listelermisiniz

akkadaşım aramıza hosgeldin 1_motorun yagını deyiştir 2_zincirini yagla 3_lastigin havasına bak4_ hava filtresını deyiştirveye temizle ve en önemlisi bujı motorun hızını keser bunlar kücük ayrıntılardır fakat hızını 100_110 oda belki yaparsın

Senın Motor 110 Yapması Imkansız Markasını Bile Ilk Defa Duyuyorum Benim Motor 1 Haftalıkken Yapıodu 110

alooo nereye gidiyon yaww yavaş...yeni başladım diyosun sonrada 85 bana az ben km sonuna dayıyacam vs olmaz bee kanka sanada yazık motorada...yeni başlayıp kötü bi anıyla noktalamk istemiyorsan bu sevdayı yavaş

3 hafta sonra 130 mu istiyosun diyeceğim ama ben ikinci haftamda geçmiştim o sürati o yüzden susuyorum

Değerli arkadaşım. Bence yanlış yoldasın. 125 cc. çin malı motorla 85 yeterli bir hızdır. Ben motorumla en fazla 100km/h yaptım. İstesem daha fazlasını yapar ama bu bile fazla geldi. Çünkü 125 cc motorun ağırlığı ile bu hızlarda güvenli sürüş diye bir şey kalmıyor. Trafik akışında meydana gelen hiçbir değişikliğe uyum sağlayamazsın. Ne doğru dürüst fren yapabilirsin ne de manevra. İyi sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar