- Konu Yazar
arkadaşlar bazılarımızın bildiği gibi 2 ay önce bir motor kazası geçirmiştim ve motorum 1 buçuk aydır serviste son olarak 2 ayrı parça eksik kalmış ve servisin dediğine göre istanbulda hiç biyerde bulamamış bu parçaları ve aydından fabrikadan bekleniyormuş bu 1 haftadır böyle:farao: ve ilgimi çeken servisin İstanbulda hiç bir yerde yok demesi açıkçası ben çok fazla inanmadım şimdi sizden istediğim yardım bu 2 parçanın yani
1.si kilometre göstergesi (yani gösterge paneli)
2.si sağ ve sol davlumbaz dedikleri bir parça
bunları nerden bulabilirim bildiğiniz yerler varmı yada bu parçalardan sizin elinizde olan varmı??? ne olur arkadaşlar yardım edin bilirsinizki koskoca 2 ayı motorsuz geçirmek çok zor bişey artık biran önce kavuşmak istiyorum motoruma başka türlü bu parçaların servise geliceği yok ve bu gidişle en az 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam neolur arkadaşlar yardım edin bişekilde çok zaman kaybetmeden kurtaralım şu motoru:salut::salut:
(motosiklet ASYA 19-A)
şimdiden hepinize için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar:rendeer::rendeer:
1.si kilometre göstergesi (yani gösterge paneli)
2.si sağ ve sol davlumbaz dedikleri bir parça
bunları nerden bulabilirim bildiğiniz yerler varmı yada bu parçalardan sizin elinizde olan varmı??? ne olur arkadaşlar yardım edin bilirsinizki koskoca 2 ayı motorsuz geçirmek çok zor bişey artık biran önce kavuşmak istiyorum motoruma başka türlü bu parçaların servise geliceği yok ve bu gidişle en az 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam neolur arkadaşlar yardım edin bişekilde çok zaman kaybetmeden kurtaralım şu motoru:salut::salut:
(motosiklet ASYA 19-A)
şimdiden hepinize için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar:rendeer::rendeer: