Yardim edin

Merhaba arkadaslar tvs jupiter zx almak istiyorum da benim ehliyetim yok ama nisanda ehliyet alabiliyorum ehliyet alana kadar sadece okula gidip gelicem okulla ev arasıda yaklaşık 1 km fln bu motorun trafik sigortası ve kaskosu tahmini ne kadar olur motor babamın üstüne olcak

'-'

"sadece okula gidip gelicem okulla ev arasıda yaklaşık 1 km fln"

benzinlik, servis kaç km de

'-'

ehliyetsiz yakalanır isen
araç sahibi ve sürücüye verilen ceza, araç fiyatını geçebilir!

1km ne ki gayet rahat yurunebilir. Sigorta kasko hakkinda ne desek bos kismetine ne cikarsa artik

Merhaba arkadaslar tvs jupiter zx almak istiyorum da benim ehliyetim yok ama nisanda ehliyet alabiliyorum ehliyet alana kadar sadece okula gidip gelicem okulla ev arasıda yaklaşık 1 km fln bu motorun trafik sigortası ve kaskosu tahmini ne kadar olur motor babamın üstüne olcak

s.a. öncelikle sorunu dağıtmadan cevap veriyim.. tüm yan etkileri göz ardı etmeyi oturup düşündüysen ((maddi durum iyiyse, her türlü yakalanmaya cezaya)) hazırım dersen kimse seni durduramaz... bu sorunun cevabıydı şimdi düşünceme gelelim:..genç motosiklet kullanıcısı arkadaşım öncelikle tecrübende yoksa ilk motorunsa trafik polisleirni geçtim kaza yapma ihtimalini minimuma düşürmek için bileğine hakim olucaksın elinle kolun arasındaki kısa bir mesafe var ya ( bilek ) işte o bileğe hakim olamadıktan sonra hayatı yaşıyor olarak görme altımıza motosikleti alınca birçoğumuz kendimizi nirvanalarda görüyoruzdur belki... ben 7-8 yıllık tecrübemle yazıyorum bunları ama en doğalından bu kadar yıl dayandıysan bir kaç ay daha dayanabilirsin gençlik ölmedi dedirtebilirsin bence.... birde +15 yıllık abilerin düşüncelerini almakta fayda var...

1 km ne ki yürüyerek 10dk . Motorun kilidini çöz ekipmanı kaskı tak 2-3 dk gider zaten. Gittin okula orda bağladın soyundun 2.5 dk da ona yaz. kaldı sana 5dk. 5 dk için sigorta benzin masrafına değecek mi? herşeyden önemlisi o 1km de başına bir kaza gelirse bunun sorumlusu baban olacak. Ehliyetsiz kullanmaktan ve kullandırmaktdan 3500TL ceza yiyeceksiniz. Motosiklet yediemin otoparkına çekilecek üstüne bir de motosikletinizin hasarını karşılayacaksınız. Bu riskleri göze alıyorsa baban motosiklet alsın sana. Çalınma risklerinden hiç bahsetmiyorum bile. O zaman yandı gülüm keten helva.

Yardım edin baslıgını gorunce gercekten birinin yardıma ıhtıyacı oldugunu yolda kalıp arıza falan yaptıgını dusunerek hızlıca gırdım konuya ve pişman oldum :) Hemen cıkıyorum :)

1 km lik o yolda olurda kaza yaparsan direk yerde bı şişe belirir soyliyim . 1 km yolu yürü geç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar