yardım edermisiniz önemli!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ettiriom gitti:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------

peki iptal ettirdiğim zaman tekrar parçayı bulunca eski haline getirme şansım varmı:silent:

bu konuyu bu kadar kurcaladın kimbilir motora neler yapıyosun...

git iki üç fidan diktir , iptal bir daha da karıştırma

bu konuyu bu kadar kurcaladın kimbilir motora neler yapıyosun...

git iki üç fidan diktir , iptal bir daha da karıştırma

valla bende yeşillik sevgisi yok ne yazıkki:p
tek sevdiğim yeşillik alan piknik yaptığım alandır:cat:

Son düzenleme:
valla bende yeşillik sevgisi yok ne yazıkki:p
tek sevdiğim yeşillik alan piknik yaptığım alandır:cat:

belki çok iyi bir insansın bilemiyorum ama konuyu açman fikir danışmak için gibi geldi bana sonrasındaysa benim zaten fikrim bu buna çatışan fikirlerle tartışma konusuna dönmüş konu eğer senin istediğin katalitik konvertörü iptal ettirmekse güle güle kullan diyecek hiçbişey yok

senın motorda Katalitik Konvertör yok onun için onu iptal ettirmen bişiyi deyiştirmeyecek. Katalitik Konvertör dedikleri parça o niyetle içine konmuş bir tutam tel adı Katalitik Konvertör oldugu halde o işi malesef yapamıyor. ama 50-60 liraya yeni bir eksoz taka bilirsin bence.

senın motorda Katalitik Konvertör yok onun için onu iptal ettirmen bişiyi deyiştirmeyecek. Katalitik Konvertör dedikleri parça o niyetle içine konmuş bir tutam tel adı Katalitik Konvertör oldugu halde o işi malesef yapamıyor. ama 50-60 liraya yeni bir eksoz taka bilirsin bence.

işte bu kadar:cat:

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  1.2.33. Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. ACİL ACİL ACİL ya da LÜTFEN YARDIM konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir. Kurallara uygun yeni konu başlığı açınız.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar